iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ανθρωποκτονία από
πρόθεση ζητεί για τον
μποξέρ η οικογένεια


Η οικογένεια της 41χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφό της στην Αργυρούπολη, θα επιδιώξει να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον 47χρονο μποξέρ.

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πολύμηνη μάχη, αλλά η οικογένειά της θα ζητήσει να αλλάξει το κατηγορητήριο. Ο 47χρονος πρώην σύζυγός της καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης, χωρίς αναστολή, 10 ετών από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όμως αυτό ενδέχεται να αλλάξει.
Σύμφωνα με το Mega, μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες, με την οποία η οικογένεια της Όλγας θα ζητάει τη δίωξη του δράστη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Ωστόσο, σύμφωνα με το Mega, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να υλοποιηθεί, αφενός γιατί ο δράστης έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αφετέρου γιατί η πλευρά του κατηγορουμένου μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια.

Εάν οι κατηγορίες εις βάρος του δράστη δεν αλλάξουν, τότε σε περίπου 5 χρόνια, και δεδομένου ότι έχει εκτίσει τα δύο, ο μποξέρ θα έχει δικαίωμα να αιτηθεί αειφόρο απόλυση. Να σημειωθεί ότι ο 47χρονος δράστης ξυλοκοπούσε ανελέητα και άλλη πρώην σύντροφό του στο παρελθόν.