iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Σπάτα Αρτέμιδα
Ξεκίνησε ο συνδυασμός
''στην πράξη''


Σε δελτίο Τύπου σημειώνεται

Η Δημοτική Κίνηση του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» ξεκινά την πορεία της στην αυτοδιοίκηση διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Η Δημοτική Κίνηση Στην Πράξη δεν είναι απλά μία παράταξη που επιδιώκει να εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ή να αναλάβει τα ηνία του Δήμου. Η Δημοτική Κίνηση Στην Πράξη είναι μια συλλογική πρωτοβουλία πολιτών που βασίζεται στην ιδέα ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι τρόπος ζωής που δεν ξεκινά, ούτε τελειώνει στις εκλογές.

Σίγουρα όμως εκφράζεται και μέσα από αυτές. Με πυξίδα μας τις αξίες της Δημοκρατίας, της Κοινωνίας, της Οικολογίας και του Πολιτισμού διαμορφώνουμε ένα πρόγραμμα αλλαγής για τον Δήμο μας και καλούμε τον καθένα και την καθεμιά να αναλάβουμε δράση μαζί. Μακριά από την πόλωση και τις παλαιοκομματικές πολιτικές, με την πίστη ότι το ενδιαφέρον για τα κοινά δεν είναι επάγγελμα ή αυτοσκοπός, αλλά τρόπος προσφοράς στην κοινωνία, περνάμε στην πράξη. Κάνουμε το πρώτο βήμα για ένα νέο παράδειγμα Δημοκρατίας ξεκινώντας από τις πόλεις μας, την Αρτέμιδα και τα Σπάτα.

Πρόταγμά μας οι νέοι και οι νέες, οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι δεν εκπροσωπούνται, όλοι/-ες όσοι/-ες επιθυμούν να αναλάβουν δράση στα κοινά αλλά η πραγματικότητα τους αποθαρρύνει. Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου βγαίνουμε μπροστά. Ανοίγουμε μαζί έναν άλλο δρόμο και δίνουμε τα χέρια με όσους/-ες επιδιώκουν στην αλλαγή. Γιατί ο Δήμος αλλάζει, στην Πράξη.

Βρείτε το πρόγραμμά μας σε 5 πράξεις στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας: https://www.stinpraxi.eu

ΜΥΡΤΩ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗ Επικεφαλής Δημοτικής Κίνησης Σπάτων Αρτέμιδος «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ»