iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το συγκινητικό
αυτοδιοικητικό αντίο του
Παναγιώτη Καλφαντή


Ένας υπέροχος άνθρωπος, ευπρεπής, καλλιεργημένος και σοβαρός αποχωρεί από την τοπική αυτοδιοίκηση, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.
Ο Παναγιώτης Καλφαντής δημοσιοποίησε και επισήμως μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο fb την αποχωρησή του από τα κοινά όταν λήξει η θητεία του ως αντιδήμαρχος στις 31 Δεκεμβρίου.
Ο αγαπητός σε όλους Παναγιώτης άφησε την προσωπική του ''σφραγίδα'' στην πριοχή την τελευταία δεκαετία και αποφάσισε να δώσει βάρος στο επαγγελμά του και φυσικά στην προσωπική του ευτυχισμένη ζωή.
Ο Παναγιώτης γράφει
Η πολιτική ,ειδικά στο επίπεδο της αυτοδιοίκησης, δεν είναι επάγγελμα.
Είναι προσφορά στον μικρόκοσμο της περιοχής που ζεις ώστε να οδηγήσει σε καλύτερη ποιότητα ζωής τους συνδημότες σου .
Μετά από την 10ετη ενασχόληση μου σε θέσεις ευθύνης του Δήμου μας , και λόγω των σημαντικών επαγγελματικών μου υποχρεώσεων , δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.
Είμαι ευτυχής και ¨πλήρης¨ από το αυτοδιοικητικό μου ταξίδι , αισθάνομαι ότι με την δουλειά μου εισέφερα μετρήσιμα στον τομέα των έργων και υποδομών ( https://www.kalfantis-techniki.com/blog) και εύχομαι ο Δήμος… οι 2 πόλεις μας να συνεχίσουν στον δρόμο της προόδου.
Σε αυτή την διαδρομή γνώρισα και συνεργάστηκα με σημαντικούς ανθρώπους.. υπάλληλους του Δήμου και συναδέλφους Αυτοδιοικητικούς , ανθρώπων που ο βιοπορισμός η το μεράκι προσφοράς μας ένωσε σε μια κοινή διαδρομή να οργανώσουμε τις πόλεις , να δουλέψουμε για την καθημερινότητα , να αναγνωρίσουμε και ιεραρχήσουμε ανάγκες και επιδιώξεις, να ενταχθούμε σε προγράμματα χρηματοδότησης, να αλλάξουμε κατεστημένα κακώς κείμενα πολλών χρονών.
Στις επερχόμενες εκλογές πιστεύω ότι η δημοτική ομάδα του Βαγγέλη Μπουρνού έχει την εμπειρία, την διάθεση και κυρίως την επάρκεια να διαχειριστεί τα δημοτικά θέματα με έμφαση στην βελτίωση της καθημερινότητας, στην υλοποίηση των αναγκαίων υποδομών,στην στήριξη της υγειούς επιχειρηματικότητας και στην προστασία του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.
Παραμένω ενεργός πολίτης, διατηρώ αμείωτο το ενδιαφέρον μου για τα θέματα του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου και είναι διαθέσιμος να συνδράμω με την επιστημονική μου κατάρτιση στα σοβαρά θέματα των επερχόμενων υποδομών στην περιοχή μας.
Ο τόπος μας έχει όλα τα εχέγγυα να προοδεύσει… αύρα πολιτισμού , φυσικό κάλλος, περίοπτη γεωγραφική θέση, υψηλής στάθμης ανθρώπινο δυναμικό και είναι στο χέρι μας να κάνουμε την κατάλληλη επιλογή των ανθρώπων που θα μας αντιπροσωπεύσουν στα δημοτικά δρώμενα.
(ΣΣ.... στη φωτογραφία επι το έργον καταθέτοντας τον φάκελο χρηματοδότησης για τον Παιδικό Σταθμό Πικερμίου στην Περιφέρεια Αττικής)