iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Τι είπαν Λουκάτος
και Τσεμπέρης για το
πολιτιστικό φεστιβάλ


Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού αναφέρθηκαν σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος και ο αντιδήμαρχος επικοινωνίας του δήμου Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης.

Ο κ. Λουκάτος εξήρε όλους όσοι εργάστηκαν (και θα συνεχίσουν να εργάζονται όλο τον Σεπτέμβριο) για να διοργανωθούν οι συναυλίες, οι θεατρικές παραστάσεις και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που προσέλκυσαν χιλιάδες πολίτες.

Ο κ. Λουκάτος διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που ο καιρός είναι ''απαγορευτικός'' για το προαύλιο του Αγίου Νικολάου, οι εκδηλώσεις θα μεταφέρονται στο Πάρκο Καραμανλή και οι δημότες θα μαθαίνουν τα νέα εγκαίρως τόσο από την ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΠ όσο και από τα ΜΜΕ που παραβρέθηκαν (irafina.gr, rpn.gr iselida.gr), τα οποία ευχαρίστησε για τον επαγγελματισμό και τη συνεισφορά τους στην τοπική ενημέρωση.

Σε ερώτηση της iselida.gr ''αν ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου σκοπεύει να συνεχίσει να αποτελεί ουσιαστικά την πολιτιστική πρωτεύουσα της ανατολικής Αττικής όπως ουσιαστικά σηματοδότησαν οι ευρωπαικού βεληνεκούς συναυλίες - ενδεικτικά - της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και του Γκόραν Μπρέγκοβιτς'' απάντησε ο κ. Τσεμπέρης, ο οποίος επισήμανε πως το έργο του ΔΟΠΑΠ θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και στόχος είναι το πολιτιστικό φεστιβάλ να αποτελέσει θεσμό κάθε καλοκαίρι στον τόπο μας.