iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 10 Μαΐου 2024

Ανδρέας Ντερτινής:
Ελπιδοφόρα κίνηση
η Θύελλα Β'


Tην πρώτη χρονιά της δημιουργίας της διανύει η Θύελλα Ραφήνας Β’ η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει νεαρούς ποδοσφαιριστές μέσω του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΑΝΑ και να τους ανεβάσει ποδοσφαιρικά επίπεδο και μαζί στην πρώτη ομάδα. Αυτό άλλωστε δήλωσε ο «αρχιτέκτονας» αυτού του εγχειρήματος και συγκεκριμένα προπονητής της δεύτερης ομάδας, Ανδρέας Ντερτινής.

ΠΗΓΗ thiellafc.gr - Κωνσταντίνος Τούμπανος

Ο έμπειρος κόουτς που... ''έχει φάει με το κουτάλι'' τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ και που έχει κερδίσει ανόδους σε επίπεδο ανδρών με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, τον Παννεμεατικό και τον Αστέρα Δερβενίου μίλησε για το εγχείρημα της Θύελλας Β’ τονίζοντας πως στόχος είναι η ομάδα να φανεί αντάξια και να έχει μία καλή παρουσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Ντερτινής:

«Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο εγχείρημα και είναι μία πολύ ελπιδοφόρα κίνηση. Μία κίνηση η οποία θα έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν, αφού στην Ευρώπη υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια οι Β ομάδες, για να προετοιμάσουν κάποιους παίκτες και να τους ανεβάσουν επίπεδο και μαζί στην πρώτη ομάδα.

Νομίζω ότι με την Κ18 δεν μπορείς να φτάσεις εύκολα στο επίπεδο της ανδρικής, καθώς είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση είναι δίπλα μου και μου παρέχει τα πάντα, για να κάνουμε κάτι καλό για τη συνέχεια.

Στόχος φυσικά είναι να βγουν παίκτες για την πρώτη ομάδα αλλά και για ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, θέλουμε να φανούμε αντάξιοι απέναντι στις ανδρικές ομάδες και να σταθούμε καλά. Η παρουσία μας να είναι καλή, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο που να έχει αρχή, μέση και τέλος και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά».