iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Παύλος Γιούργας
Η νέα γενιά της
τοπικής αυτοδιοίκησης


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr πιστή στην αμέριστη δημοσιογραφική της υποστήριξη στους νέους που έχουν όνειρα και αγάπη για την πόλη τους δίνει το βήμα ως τις δημοτικές εκλογές.

Η νέα γενιά των αυτοδιοικητικών που θα πάει μπροστά τον τόπο μας και μπορούν να προσφέρουν. Από την κοινωνία των ενεργών πολιτών με πράξεις και όχι στα λόγια, ο Παύλος Γιούργας μόνιμος κάτοικος στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ''Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών'' στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς.

Ο Παύλος Γιούργας αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το ήθος και την κουλτούρα που πρέπει να διέπουν τους υποψηφίους στο κλίμα των ημερών επισημαίνοντας στην iselida.gr:

Ο Άντονι Μπουρντέν είχε πει ότι «Δε χρειάζεται να συμφωνώ μαζί σου για να σε συμπαθώ ή να σε σέβομαι», ελπίζοντας να σταματήσει κάποια στιγμή ο προεκλογικός κανιβαλισμός στα socialmedia που βιώνουμε καθημερινά. Μπορεί να είμαστε μέλη διαφορετικών παρατάξεων. αλλά εξακολουθούμε να αποτελούμε μέλη της ίδιας τοπικής κοινωνίας και να αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό. Καλό αγώνα σε όλους μας!

Ο Παύλος Γιούργας τονίζει επίσης 
Η Ελλάδα νοσεί βαριά και το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Δεν έχουμε παιδεία ως λαός. Και μια ζωή θα βρίζουμε αυτούς που κυβερνούν γιατί δεν έχουμε το θάρρος να αποδεχτούμε το πρόβλημα όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη.
Αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς αυτή η χώρα δε θα αλλάξει ποτέ...