iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Δελτίο Τύπου
από τη
''Δύναμη Ανάπτυξης''


Σε δελτίο Τύπου της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' αναφέρεται
Η Κατερίνα Αγγελοπούλου με καταγωγή από την Πελοπόννησο, κόρη του Μιχάλη και της Ελένης με σεβασμό και πολύ προσοχή η Κατερίνα είναι αφοσιωμένη στους ανθρώπους και τις ανάγκες, του κάθε ενός ξεχωριστά. Μέσα από τη δουλειά της βοηθά στην ενδυνάμωση τους, ώστε να καταφέρουν να προσεγγίσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να μεταμορφώσουν σε βάθος τον εαυτό τους και κατ’επέκταση όλη τους τη ζωή.
Σπούδασε σύμβουλος Ψυχικής Υγείας(ICPS) και Breath Healer /Rebirthing practitioner(R.B.I). Με πτυχίο στην ηχοθεραπεία (Rife fq) και στη μουσικοκινητική (σύστημα Orff) και έχοντας περάσει αρκετά χρόνια μελετώντας και εξασκώντας τεχνικές για την ενδυνάμωση του ανθρώπου, έβαλε ως στόχο να προσφέρει έναν πολυεπίπεδο τρόπο θεραπείας, ο οποίος θα είναι άμεσα και σε βάθος αποτελεσματικός. Έτσι ίδρυσε το ομαδικό πρόγραμμα Refeel /Breath Mastery & Sound Therapy (www.refeel.care), το οποίο συνδυάζει την ηχοθεραπεία με τη συνειδητή θεραπευτική αναπνοή και μας βοηθά να αλλάξουμε ριζικά τη ζωή μας, κατανοώντας την πραγματική μας δύναμη.
Η Κατερίνα συντάσσεται με την «Δύναμη Ανάπτυξης» για να συμβάλλει και να προσφέρει με την κατάρτιση και τη γνώση της, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών του Δήμου μας, στην ανάπτυξη προγραμμάτων και υπηρεσιών ευζωίας και στη σιγουριά πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ.
 
Η Ελένη Κυροπούλου είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα νέα γυναίκα, με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στο ενεργητικό της και είναι μαζί μας ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Ραφήνας. Έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία και Δημοσιογραφία.
Η Ελένη είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών του ECI Universität Krems, και αυτό καταδεικνύει την προσήλωσή της στη γνώση και την παιδεία. Εκτός από αυτό, μιλάει τέσσερις γλώσσες, πράγμα που αντιπροσωπεύει τη διεθνή προοπτική και το πολυπολιτισμικό της πνεύμα για την ήπια ισχύ της Διπλωματίας.
Επιπλέον, η Ελένη είναι η πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, καθώς και πρέσβης της Οικουμενικής Δελφικής Ένωσης. Οι δραστηριότητές της αντικατοπτρίζουν το δυναμισμό και τη δέσμευσή της στη διατήρηση των δημοκρατικών αρχών και της ελευθερίας του Τύπου και της πολιτιστικής επικοινωνίας.
Έχοντας ταξιδέψει σε 53 χώρες, ως export executive, έχει τις γνώσεις και Πολύτιμες εμπειρίες συμμετέχοντας στην ομάδα μας, να εργαστούμε από κοινού για την ανάπτυξη του δήμου μας.