iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Σταυριάννα Δελή:
Η δύναμη των πολιτών
είναι η ψήφος τους


Κατοικώ μόνιμα στο Πικέρμι από 1993. Επέλεξα να μείνω εδώ και μετά το γάμο μου, σε ένα καταπράσινο δήμο, με μοναδικές παραλίες, παρέχοντας καλύτερη ποιότητα ζωής στην οικογένειά μου.

Αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ γνωρίζοντας πλέον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.

Συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά σε νέα πορεία για τη Ραφήνα και το Πικέρμι», μαζί με μία ομάδα νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά και πολλές ιδέες με σκοπό την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του δήμου μας.

Η Ραφήνα και το Πικέρμι μπορούν να γίνουν ένας δήμος πρότυπο. Μπορούν να περάσουν σε νέα εποχή. Αρκεί να δουλέψουμε συλλογικά, με αγάπη για τον τόπο μας και αξιοποιώντας τους Ευρωπαϊκούς πόρους που δίνονται μέσω προγραμμάτων από την Ευρωπαϊκή ένωση, για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών Ευρωπαϊκών Δήμων.

Θα ήθελα να ασχοληθώ με τη καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας καθώς και των εκσυγχρονισμό του τμήματος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας. Ο «πολιτισμός της καθημερινότητας» είναι ο πιο σημαντικός δείκτης ευημερίας μιας κοινωνίας, καθαροί κοινόχρηστοι χώροι, φροντίδα των υποδομών, ασφαλής διάβαση πεζών και πεζοδρόμια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ΑΜΕΑ, είναι υποδομές απαραίτητες που δεν λείπουν από κανένα Δήμο και μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα και στον δικό μας.

Η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε πολύτεκνες οικογένειες, οικονομικά ασθενείς πολίτες του Δήμου μας, και άτομα με ειδικές ανάγκες, μπορούν να δημιουργηθούν, ώστε οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες να μην αισθάνονται πολίτες δεύτερης διαλογής.

Εργάζομαι 29 χρόνια σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες, μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις μου σε θέματα οργάνωσης, διαχείρισης πόρων και με πολύ καλή γνώση των διαδικασιών που απαιτούνται, για να διεκδικήσουμε Ευρωπαϊκά κονδύλια.

Η δύναμη των πολιτών είναι η ψήφος τους. Σε αυτές τις εκλογές πρέπει όλοι να ψηφίσουμε με γνώμονα το κοινό καλό, χωρίς προκαταλήψεις, φόβο ή προσωπικό συμφέρον.

Ο Δήμος μας αξίζει καλύτερη τύχη, διοίκηση με διαφάνεια και πολίτες περήφανους για τον τόπο που κατοικούν.

Θέλω να δω τη 15χρονη κόρη μου Έλενα να είναι ευτυχισμένη σε έναν όμορφο και ασφαλή δήμο!