iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Μαραθώνας Συμμαχία
Σπύρου Λιβαθινού
και Άρη Παπουτσή


Έναν ισχυρό σύμμαχο (που όπως δείχνουν όλα και με αυτή την κίνηση ''κλειδώνει'' τη νίκη στις 8 Οκτωβρίου) απέκτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα Άρης Παπουτσής και ,μάλιστα ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σπύρος Λιβαθινός, ο οποίος χαίρει καθολικής εκτίμησης και σεβασμού στην τοπική κοινωνία, επισκέφθηκε τον κ. Παπουτσή στο γραφείο του και σε θερμό κλίμα του παρέχει την προεκλογική του υποστήριξη.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί πλέον πεντακάθαρη προοπτική επικράτησης του κ. Παπουτσή από την πρλωτη Κυριακή της κάλπης όπως εκτιμούν έμπειροι αυτοδιοικητικοί παρατηρητές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα και επικεφαλής του συνδυασμού ''Εμείς'' επισήμανε:

Σήμερα, ημέρα της ονομαστικής μου εορτής, υποδέχθηκα στο γραφείο μου τον κ. Σπύρο Λιβαθινό. Κάναμε μια εποικοδομητική, ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα του τόπου, όπου και μου εξέφρασε τη αμέριστη στήριξη του στη μεγάλη μάχη που δίνουμε όλοι #ΕΜΕΙΣ για να αλλάξουμε το Μαραθώνα.

Αγαπητέ Σπύρο, σε ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές και τη πολύτιμη συμβολή σου στον αγώνα μας!

Όλοι ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε! #emeis #metonari #mazi

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξει επίσημη δήλωση στήριξης και από τον κ. Λιβαθινό.