iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Συνάντηση του
Μάκη Βουδούρη με
συλλόγους του δήμου


Συνάντηση με τους εξωραιστικούς συλλόγους και φορείς του δήμου Ραφήνας Πικερμίου με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου υγείας και κοινωνικής πολιτικής Ραφήνας Πικερμίου Γεράσιμου Βουδούρη σε σχέση με τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί.

Επίκεντρο ήταν η καταγραφή προβλημάτων που τους απασχολούν, ώστε να κωδικοποιηθούν και να υποστηριχτούν από τον αντιδήμαρχο, όταν αυτά θα απασχολούν το δημοτικό συμβούλιο. Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ο οποίος συμμετείχε ενεργά κατά την διάρκεια της συζήτησης.

Παρευρέθηκαν οι σύλλογοι με τα προεδρεία τους, Αγίας Τριάδας, Θεοτόκος, Αιολίς, Ν. Καλλιθέας(Περιβολάκια), Αλεξ. Υψηλάντης(Ν. Πόντος), Μελτέμι, Η Διώνη, Ερίκεια, Λύκειο Ελληνίδων και Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας, οι οποίοι ανέπτυξαν τα θέματα που τους απασχολούν, γνωρίστηκαν τα προεδρεία μεταξύ τους μιας και ήταν επίσης ένας από τους σκοπούς της συνάντησης.
Ακόμη παρευρέθηκε σημαντικός αριθμός δημοτικών συμβούλων από την Ραφήνα και το Πικέρμι, καθώς και τοπικών της Ραφήνας και του Πικερμίου.
Ο κ. Βουδούρης παρουσίασε επίσης κάποιες σκέψεις που έχουν να κάνουν με την περιφερειακή επέκταση του κοινωνικού ιατρείου σε απομακρυσμένους οικισμούς σε Ραφήνα και Πικέρμι, καθώς επίσης ανέφερε ότι έχει  ήδη ανοίξει στο κέντρο κοινότητας, μητρώο καταγραφής ευπαθών ομάδων και ατόμων προκειμένου σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης του δήμου μας να υπάρχει εντοπισμός και γρήγορη απομάκρυνσή τους από την περιοχή.
Ακόμη ανέφερε ότι έχει ανοίξει μητρώο εθελοντών για διάφορες κατηγορίες προκειμένου να υποστηριχτούν όλες οι προαναφερθείσες δράσεις.