iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Πικέρμι Ένας μάχιμος
δικηγόρος καθ οδόν
για τα δημοτικά έδρανα


Ένας μάχιμος δικηγόρος της γενιάς των σαραντάρηδων έχει βάλει ''πρόσω ολοταχώς'' για τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου.

Με ένα πλούσιο βιογραφικό, σπουδών και εργασίας, ήθος, σοβαρότητα, αλλά και γνώση των προβλημάτων της περιοχής ο Θάνος Γκινοσάτης, γέννημα θρέμμα Πικερμιώτης, κάνει το μεγάλο άλμα να ασχοληθεί με τα κοινά.

Στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου ζητεί την εμπιστοσύνη των πολιτών, υποσχόμενος να την τιμήσει στο έπακρο.

Ο κ. Γκινοσάτης αρθρογραφεί ήδη στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr η οποία δίνει βήμα επικοινωνίας στη νέα γενιά αυτοδιοικητικών του τόπου.

Χαρακτηριστική είναι η αποστροφή του κ. Γκινοσάτη

''Η επόμενη πενταετία είναι ίσως το πιο κρίσιμο διάστημα στην ιστορία του Δήμου μας, με αναπτυξιακά έργα και αλλαγές που θα επηρεάσουν άμεσα και δυναμικά όχι μόνο την Ραφήνα και το Πικέρμι, αλλά όλη την ευρύτερη περιοχή. Είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε το έργο, συμπληρώνοντας αυτό το παζλ με οργάνωση, αρτιότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον ώστε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που οι πολίτες θα χαίρονται να ζουν''.

Ο Θάνος Γκινοσάτης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ''Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών πολιτών''