iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ταλαιπωρία για το
επιβατικό κοινό από
τις στάσεις στα ΜΜΜ


Αφάνταστη ταλαιπωρία σήμερα για το επιβατικό κοινό, λόγω της πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξαν ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα με αφορμή την ψήφιση του νέου εργασιακού νομοσχεδίου.

Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ η Αθήνα. Τα τραμ θα κινηθούν ως τις 13:30. Τα λεωφορεία θα λειτουργήσουν κανονικά, αν και το συνδικάτο αναφέρει ότι όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στην απεργία του ΕΚΑ. Το πρωί θα ληφθεί απόφαση για τα τρόλεϊ, ενώ σταματά μετά τις 21:00 ο Προαστιακός. Κανονικά θα διεξαχθούν οι πτήσεις ενώ τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα.

Η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε χθες ότι δεν θα λειτουργήσουν οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων σωματείων εργαζομένων.
Ματαιώσεις και τροποποιήσεις σε δρομολόγια του Προαστιακού Αθηνών και Πάτρας θα υπάρξουν, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας και της συμμετοχής των σωματείων εργαζομένων σε αυτή με 3ωρη στάση εργασίας (από ώρα 21:00 έως 00:00). Η Hellenic Train θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση για τα δρομολόγια που επηρεάζονται.