iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Εκλογές Η παρουσίαση
του συνδυασμού της
Δήμητρας Τσεβά


Με καθυστέρηση μιάς ολόκληρης ώρας ξεκίνησε η προεκλογική εκδήλωση της υποψηφίας δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρας Τσεβά - Μήλα στον υπαίθριο χώρο έξω από πολυκατάστημα αθλητικών ειδών, στο εμπορικό κέντρο.

Και το επισημαίνουμε επειδή σχεδόν καθημερινά η κ. Τσεβά και συνεργάτες της κατηγορούν τα ΜΜΕ ως αργυρώνητα, εξαρτημένα, πουλημένα, ''πληρωμένα'' κλπ Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr που όπως πάντα δημοσιεύει τα ελάχιστα δελτία Τύπου που έχει εκδώσει ο συνδυασμός ''μαζί σε νέα πορεία'', έτσι ανταποκρίθηκε (είναι δημοσιογραφική μας υποχρέωση) και στην πρόσκληση ώστε να παραστεί για φωτορεπορτάζ στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού στις 7 όπως έγραφε η πρόσκληση.

Ήμασταν εκεί στις 7 παρά 10. Η εκδήλωση άρχισε στις 8 και 2! Προς τιμήν της η υποψήφια δήμαρχος στις 8 παρά τέταρτο ήρθε και μας ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση και μας ενημέρωσε ότι η ομιλία της θα αρχίσει στις 8.

Ευγενική κίνηση έστω και καθυστερημένη από τη μία, αλλά από την άλλη δεν αναιρεί τη μεγάλη ''εικόνα'' απρέπειας να περιμένουν όρθιοι επί μία ώρα οι εκπρόσωποι του Τύπου και δεκάδες πολίτες.

Γράψαμε αυτόν τον πρόλογο γιατί μας ήταν αδύνατον με αυτή την τεράστια καθυστέρηση να παρακολουθήσουμε όλη την ομιλία της υποψηφίας δημάρχου και την παρουσίαση των υποψηφίων της, γιατί είχαμε ανειλημμένη δημοσιογραφική υποχρέωση. Συνεπώς αν και προφανώς θέλαμε να παραβρεθούμε καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης αναγκαστήκαμε να φύγουμε μετά από λίγο και να μην έχουμε πλήρες ρεπορτάζ. Αυτά όχι ως...''απολογία'', αλλά για ορισμένους κακοήθεις οι οποίοι θα ισχυριστούν ψευδώς ότι δεν καλύψαμε το γεγονός.

Την κ. Τσεβά προλόγισε η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, ενώ η κ. Τσεβά ξεκίνησε την ομιλία της με επίθεση σε ΜΜΕ που όπως είπε ''της κάνουν πόλεμο''. Με σύνθημα ''να δουλέψουμε για την πόλη που μας αξίζει'' η υποψήφια δήμαρχος υποστήριξε ''πως έχει αποτελεσματικό σχέδιο μακριά από λαικισμούς''.

Παρών και ο π. δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος

Στη συγκέντρωση και ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ξηντάρας

Οι υπ. δημοτικοί σύμβουλοι Σταυριάννα Δελή και Αλέξανδρος Νικολόπουλος