iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Δελτίο Τύπου από
το ''μπροστά σε
νέα πορεία''


Σε δελτίο Τύπου του ''μπροστά σε νέα πορεία'' αναφέρεται

Τους υποψήφιους του συνδυασμού «Μπροστά σε Νέα Πορεία» παρουσίασε χθες σε μία μεγάλη συγκέντρωση η υποψήφια Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα. Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στη Ραφήνα και δήλωσαν τη στήριξή τους στο σχέδιο του συνδυασμού για να αλλάξει ρότα ο Δήμος.

Απευθυνόμενη στους δημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου η κυρία Τσεβά παρουσίασε μία ισχυρή ομάδα έμπειρων και νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά και προσφορά, ώστε ο τόπος μας να γίνει αυτός που μας αξίζει. Παρουσίασε και τις βασικές θέσεις του προγράμματος, δίνοντας έμφαση στις αρχές της νέας διοίκησης: δημοκρατική λειτουργία, χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, διαβούλευση και λογοδοσία.

Η υποψήφια Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου αναφέρθηκε και στη συνένωση και τη συνεργασία με τον Κώστα Ξηντάρα, επισημαίνοντας πως έτσι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα των πολιτών να ενωθούν οι δυνάμεις τους για να προχωρήσουν η Ραφήνα και το Πικέρμι «Μπροστά σε νέα Πορεία».

Απέναντι σε μία δημοτική αρχή που άλλαξε στην πορεία, συμβιβάστηκε, συμπεριφέρεται με αυταρχισμό, διχάζει, παρουσιάζει έργα του κράτους ως δικά της και αδιαφορεί για τις ανάγκες των δημοτών.

Ολόκληρη η ομιλία της Δήμητρας Τσεβά-Μήλα

Το link που μας έστειλε ο συνδυασμός δεν είναι ενεργό!