iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Βασίλης Κολλάρος:
Με σχέδιο και
σεβασμό στις αξίες


Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην πάλη Βασίλης Κολλάρος είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.
Συμπαρατάχθηκε με τον Βαγγέλη Μπουρνούς, γιατί όπως τονίζει στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ο δήμαρχος και το επιτελείο του για άλλα πέντε χρόνια μετά τη νίκη της 8ης Οκτωβρίου θα είναι στη πρώτη γραμμή και για τα έργα που θα γίνουν πραγματικότητα.
''Πρώτιστο μέλημα μου να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις. Να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου στο να βελτιωθεί εικόνα και η ευρύτερη περιοχή ακόμα περισσότερο. Πρώτα στα μάτια των πολιτών και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών της για έναν τόπο εύφορο με τεράστια ιστορία και σπάνια περιβαλλοντική, πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά.
Θέλω να συνεχίσω να είμαι υπερήφανος και να συμβάλω στο να ενισχυθεί ή ακόμα και να γεννηθεί το συναίσθημα των συμπολιτών μου.
Για τους λόγους ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι έχουμε τα ίδια όνειρα να με τιμήσουν με την ψήφο τους. Θα είμαι υπόλογος απεναντί τους. Θα σεβαστώ την εμπιστοσύνη τους.
 
Ο Βασίλης Κολλάρος είναι υπ. δημοτικός σύμβουλος με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία - Συνεργασία Ενεργών Πολιτών''