iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Βασίλης Κολλάρος
Μια επιλογή σταυρού
από τον απλό κόσμο


Πόσο πιο απλά το πούμε δημοσιογραφικά στον τίτλο?

Ο Βασίλης Κολλάρος είναι ένας απλός άνθρωπος. Από τον απλό κόσμο. Ο μέσος πολίτης. Μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον αναποφάσιστο συμπολίτη εν όψει των δημοτικών εκλογών στο δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Ο Βασίλης δόξασε την Ελλάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο πάλης στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα νέων. Προπονήθηκε σκληρά από παιδί για το αγαπημένο του άθλημα το οποίο τον έφερε στην κορυφή φορώντας το εθνόσημο. Και η Πολιτεία ευγνωμονούσα - όπως με όλους τους χρυσούς αθλητές - τον αντάμειψε με μια θέση στο δημόσιο Τομέα.

Ο Βασίλης εργάζεται σε έναν ευαίσθητο χώρο, στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας και εξυπηρετεί καθημερινά με ευγένεια και σεβασμό δεκάδες πολίτες. Πατέρας τριών παιδιών, κάθε πρωί πηγαίνει τα μικρότερα στο σχολείο και μετά παίρνει το καφεδάκι του για να ξεκινήσει δουλειά.

Αθλείται συχνά, δεν τα παράτησε ποτέ, πάντα πρόθυμος και αλληλέγγυος κοινωνικά με την καλή κουβέντα, ο Βασίλης θέλει να βοηθήσει και ως δημοτικός σύμβουλος τον τόπο που ζει και αγαπά.

Γιατί όχι? Ένας νέος άνθρωπος με ειλικρινή διάθεση να συνεισφέρει στο κοινό καλό. Ένας Έλληνας πρωταθλητής. Πού είναι το ψεγάδι σε μια τέτοια επιλογή των ενός εκ των τεσσάρων σταυρών στις κάλπες?

Επιλέξαμε αυτή τη φωτογραφία γιατί όπως έλεγαν οι παλιοί πολύ σοφά ''να εμπιστεύεσαι και να μη φοβάσαι άνθρωπο που γελάει''...

Στο στιγμιότυπο με τον επιχειρηματία του cafe Prego στη Διασταύρωση Δημήτρη Γιακουμέλο.