iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα Μια προβολή
με βανίλια
και σοκολάτα


Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 την Ισπανο-γαλλο-ιταλική ρομαντική κοινωνική ταινία του 2004: Βανίλια και Σοκολάτα (Vaniglia e cioccolato) Διάρκεια: 1 ώρα και 50 λεπτά
Σκηνοθεσία: Τσίρο Ιπολίτο
Πρωταγωνιστουν:Χοακίν Κορτέζ, Μαρία Κουτσινότα, Αλεσάντρο Πρετσιόζι

ΣΥΝΟΨΗ:
Βανίλια και σοκολάτα, δύο γεύσεις τόσο πλούσιες και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Όπως αυτό το ζευγάρι. Η Πηνελόπη (Πέπε για τους φίλους) τίμια, ειλικρινής και υπεύθυνη από τη μια και ο αδιόρθωτα άπιστος Αντρέα.
Όταν η Πέπε ανακαλύπτει ακόμη μία απιστία του Αντρέα, τον εγκαταλείπει, αφήνοντάς του τα τρία τους παιδιά και βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, όπου κάποτε ζούσε η γιαγιά της. Εκεί αρχίζει το εσωτερικό της ταξίδι ανάμεσα σε ανασφάλειες, παιδικές αναμνήσεις και πολλά ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις. Ο Αντρέα αντιμετωπίζει μια πολύ απαιτητική πραγματικότητα, ανακαλύπτει πόσο δύσκολο είναι να κρατάς ένα σπιτικό και να είσαι πραγματικός πατέρας. Αλλά εκείνο που τον συγκλονίζει είναι η ανακάλυψη μιας κρυφής πτυχής της ζωής της Πέπε που δεν μπορούσε να φανταστεί. Μόλις πριν από ένα χρόνο η γυναίκα του έζησε έναν έρωτα μεγάλο, μυστηριώδη και θυελλώδη. Ο Αντρέα κυριεύεται από ζήλια και συνειδητοποιεί πόσο πολύ αγαπάει την Πέπε. Την αυγή που όλα τα όνειρα μένουν απραγματοποίητα, η Πέπε και ο Αντρέα ξαναβρίσκουν τη δική τους χαμένη από καιρό, βαθιά, αγνή αγάπη! Μια αγάπη πλασμένη από υλικά τόσο διαφορετικά όσο η βανίλια και η σοκολάτα!!!

Οι προβολές γίνονται στο κτίριο του Οργανισμού Καβουνίδη
(Διεύθυνση: Βενιζέλου Ελευθερίου 21, Ραφήνα.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ