iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Άγγελος Χοβαρδάς
Ο αεικίνητος ''κομάντο''
του Πικερμίου (εικόνες)


Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που νοιάζεται για τους συμπολίτες, ο αεικίνητος Άγγελος Χοβαρδάς έχει ένα πλούσιο κοινωνικό βιογραφικό με επίκεντρο τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη.
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Πικερμίου με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ''Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών Πολιτών'' διετέλεσε τοπικός σύμβουλος Πικερμίου (2014-2019), υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Πικέρμι (2014-2019), εθελοντής δασοπυροσβέστης (ΕΘΟΡΠ) και μέλος του ΔΣ, μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού συλλόγου Διώνης (2015-2019) και υπεύθυνος για την οργάνωση των επισκέψεων στο Παλαιοντολογικό Μουσείο (20154-2023).
Ο κ. Χοβαρδάς - γραμματέας του συλλόγου ''Αιολίς'' - είναι κάτοχος
Δίπλωμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το ΕΚΑΒ, δίπλωμα νεολαίας και δια βίου Μάθησης (προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους), δίπλωμα σχολής επιμόρφωσης και εκπαίδευσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δίπλωμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ''πρώτες βοήθειες για πολίτες'', βραβείο από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου για την κοινωνική του προσφορά.
Ο Άγγελος Χοβαρδάς είναι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Πικερμίου με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ''Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών Πολιτών''