iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το ''βαρύ''
πυροβολικό για το
τοπικό συμβούλιο


28 πολίτες της Ραφήνας βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς ''Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών Πολιτών'' υποψήφιοι για κοινοτικοί σύμβουλοι.

Προφανώς όλοι με αγάπη για τον τόπο και αξιόλογα άτομα.

Ωστόσο η δημοσιογραφική μας εκτίμηση στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr δίνει προβάδισμα εκλογής σε επτά, οι οποίοι είναι εξαιρετικά αναγνωρίσιμοι, με πολύχρονη κοινωνική προσφορά αλλά και αποδοχή στην κοινωνία, αλλά και τρία αουτσάιντερ που δείχνουν ιδιαίτερη δυναμική. Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε επιτυχία σε όλες και όλους. Ο τελικός κριτής άλλωστε, είναι οι δημότες στην κάλπη.

Αλφαβητικά (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις) οι επικρατέστεροι επτά

Βαρδοπούλου Ιφιγένεια, Γανιάρης Λεωνίδας, Διαγγελάκη Ελένη, Ζέρβας Παναγιώτης, Καρασταμάτης Δημήτρης, , Τουρλής Μερκούριος, Χαραμής Ευάγγελος. Επίσης Δεμερούτη Ευφροσύνη, Μακρής Πέτρος, Χριστοφίδης Νίκος.

Όσο για την πρωτιά στους σταυρούς δεν είμαστε μάντεις. Αλλά διαφαίνεται μια μια πολύ δυνατή τετράδα για την προεδρία. Θυμίζουμε ότι πρόεδρος ορίζεται αυτοδικαίως ο πρώτος σε σταυρούς και δεν αποτελεί επιλογή της Δημοτικής Αρχής. Αλφαβητικά. Ζέρβας, Καρασταμάτης, Τουρλής και Χαραμής.