iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Εκλογές
Τελειώνει στις 8
Οκτωβρίου το τοξικό κλίμα


Στις 10 το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου θα έχουν τελειώσει όλα όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές και την ανάδειξη δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου και θα ησυχάσουμε από όλο αυτό το πρωτοφανές τοξικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην πόλη μας.
Ο Βαγγέλης Μπουρνούς - σύμφωνα με τη δημοσιογραφική μας εκτίμηση - θα έχει επανεκλεγεί 
για την πενταετία 2024-2028 και θα απομένει η αγωνία στους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών αν θα εκλεγούν ή επανεκλεγούν. Κάποιοι που δεν θα τα καταφέρουν θα γκρινιάξουν, θα φωνάξουν, θα διαμαρτυρηθούν, θα αναρτήσουν κείμενα στο fb για την ''άδικη'' τοπική κοινωνία,  θα απειλήσουν με ...''αποκαλύψεις'' και τελικά θα κάνουν την ηρωική έξοδο ''της παντόφλας'' για τον καναπέ του σπιτιού τους.
Ελπίζουμε από τη Δευτέρα να σταματήσει και ο αδυσώπητος διαδικτυακός πόλεμος που δέχεται εδώ κι έναν χρόνο από τρολ η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.
Να ηρεμήσει η ψυχή μας  από τις χυδαίες απειλές, εμετικές ύβρεις και συκοφαντίες ακόμη και υποψηφίων συμβούλων. Ένας μάλιστα δεν δίστασε να μας στείλει απειλητικό μήνυμα στο messenger και φυσικά τον λυπηθήκαμε για να μη μπλέξει άσχημα! Το ευχαριστώ ήταν να συνεχίζει καθημερινά να μας επιτίθεται διαδικτυακά.
Μας στοχοποίησαν με απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, με διάθεση ανθρωποφαγίας επειδή απλώς κάναμε τη δουλειά μας. Η απορία μας είναι η εξής: Τι θα κάνουν αυτοί από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στην καθημερινή τους ζωή? Με τι θα ασχολούνται? Σε ποιόν θα κάνουν bullying?
Δωρεάν συμβουλή από κάποιον πολύ γηραιότερο απ αυτούς: Η ζωή είναι πολύ μικρή και σίγουρα κάτι άλλο από αυτό που νομίζουν...