iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Δήμητρα Τσεβά:
Δεν έχουμε γαντζωθεί
σε καμία καρέκλα


''Δεν έχουμε γαντζωθεί σε καμία καρέκλα, δύο δυνατές αυτοδιοικητικές ομάδες ενώθηκαν σε μία για το καλό του τόπου. Αλλάζουμε τον δήμο με πράξεις και προτάσεις'' τόνισε στην κεντρική προεκλογική της ομιλία στην πλατεία Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ''μαζί σε νέα πορεία'' Δήμητρα Τσεβά - Μήλα.

Την κ. Τσεβά προλόγισε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ξηντάρας.

Η κ. Τσεβά υπογράμμισε ''υποβαθμίστηκε η ποιότητα ζωής τα τελευταία χρόνια σε κάθε έμφαση του δημοσίου χώρου (προφανώς ήθελε να πει έκφανση και εν τη ρύμη του λόγου είπε έμφαση)...

Το παρών έδωσαν στην πρώτη σειρά ο π. δήμαρχος Αθηναίων, Νομάρχης αν. Αττικής και βουλευτής Λεωνίδας Κουρής, ο π. δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος και ο π. κοινοτάρχης Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος του οποίου το εγκώμιο έπλεξε η κ. Τσεβά λέγοντας χαρακτηριστικά ''ευχαριστούμε Θανάση για το ωραίο χωριό που έφτιαξες''.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr κάλυψε με φωτορεπορτάζ την εκδήλωση, αν και πολύ φοβόμαστε πως η η υποψήφια δήμαρχος θα μας... καταγγείλει πάλι (όπως και στην παρουσίαση του συνδυασμού της στη Ραφήνα)  ότι δεν δώσαμε το παρών αν και είχαμε κάνει ολόκληρη δημοσίευση, χωρίς να ζητήσει συγνώμη. Ειλικρινά δεν πειράζει αν το ξανακάνει.... Συνηθίσαμε πλέον.