iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πέτρος Σαντ
Δυνατό αουτσάιντερ
στις κάλπες της Κυριακής


Η τελική επιλογή και ευθύνη είναι πάντα του πολίτη όταν μπαίνει στο παραβάν για να ψηφίσει.

Το μεγάλο ερώτημα είναι με ποιά κριτήρια ψηφίζει? Αν ο υποψήφιος είναι ''διάσημος'', του έχει κάνει κάποιο ρουσφέτι, είναι από ''τζάκι'', είναι ωραίος?

Αλλοίμονο όμως αν ψηφίζουμε με αυτά τα κριτήρια. Και ιδιαίτερα στις δημοτικές εκλογές, στις τοπικές κοινωνίες αν δεν μελετάμε το βιογραφικό του υποψηφίου. Την προσφορά του στην κοινωνία αν έχει ήδη διατελέσει σύμβουλος. Τις ιδέες του.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr πάντα ανθρωποκεντρική, αυτή είναι η δημοσιογραφική της φιλοσοφία, ενδεικτικά επιλέγει λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής έναν γηγενή υποψήφιο.

Ο Πέτρος Σαντ πήγε στη Ραφήνα σχολείο. Στη Θύελλα έπαιξε ποδόσφαιρο. Σπούδασε παίρνοντας το λεωφορείο καθημερινά για την Αθήνα. Εδώ κατοικεί με την οικογενειά του. Εδώ είναι η έδρα του γραφείου του. Στο λιμάνι πίνει κάθε πρωί τον καφέ του. Τις τοπικές επιχειρήσεις ενισχύει με κάθε τρόπο είτε ως καταναλωτής, είτε αν χρειαστούν κάποια συμβουλή του. Γνωρίζει τα προβλήματα του δήμου. Αρθρογραφεί. Παρεμβαίνει. Προτείνει.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι υποψήφιοι σαν τον Πέτρο Σαντ. Αλλοίμονο αν δεν υπήρχαν. ''Να πάμε να πνιγούμε''...

Και φυσικά επικοινωνούμε ως ΜΜΕ τις προτάσεις και απόψεις τους εδώ και καιρό.

Η Κυριακή είναι μια μεγάλη ευκαιρία εμείς οι πολίτες, οι ψηφοφόροι να δείξουμε τη δυναμή μας. Να αποδείξουμε την υπευθυνότητα και τη συνεσή μας. 

Ο Πέτρος Σαντ είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς ''Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών πολιτών''.

Ο Πέτρος Σαντ είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, είναι πιστοποιημένος Project Manager από τον Διεθνή Οργανισμό IPMA, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και υποψήφιος Διδάκτωρ στο Project Management. Έχει αριστεύσει στην διοίκηση της κατασκευής μεγάλων έργων και προγραμμάτων όπως το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το Μετρό Αθηνών, η διαπλάτυνση της Λ. Βάρης Κορωπίου, ο οδικός Άξονας ΠΑΘΕ κ.α.