iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Το μήνυμα
της Β. Βασιλικού για
νίκη του Β. Μπουρνούς


Σε μηνυμά της λίγες ώρες πριν τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ραφήνας Πικερμίου η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα περιβάλλοντος Βαλερί Βασιλικού στέλνει σινιάλο νίκης του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς και δίνει τη ''σκυτάλη'' σε δύο γυναίκες υποψηφίους συμβούλους με την παράταξη ''Σύγχρονη Πολιτεία Συνεργασία Ενεργών πολιτών''.

Αγαπητές φίλες και φίλοι συνδημότες,

Ένα δημόσιο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλες και όλους που με στήριξαν κατά την θητεία μου ως εντεταλμένη σύμβουλο για το περιβάλλον.

Λυπάμαι για πολλούς που απογοητευτήκαν για την μη κάθοδο μου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, τους λόγους τους εξήγησα σε προηγουμένη δημόσια δήλωση μου. Όμως διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω τον αγώνα μου από άλλο πόστο, στο οποίο θα στηριχθώ στην ικανότητες και διάθεση για προσφορά δύο δυναμικών γυναικών.

Της Δήμητρας Μπουρνού και της Έφης Δεμερούτη, οι οποίες ήδη ανέλαβαν καθήκοντα στην Επιτροπή Βιώσιμο Περιβάλλον με κέφι και αγάπη. Καθώς και στον σύζυγο μου Δημήτρη Καρασταμάτη, πρόεδρο της Επιτροπής και υποψήφιο κοινοτικό σύμβουλο.

Συνεχίζουμε δυναμικά για την προστασία του περιβάλλοντος με ακόμα πιο δυνατή ομάδα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς για την εμπιστοσύνη που έδειξε στις προτάσεις της Επιτροπής και την αμέριστη υποστήριξη του στις δράσεις της. Του ευχόμαστε νίκη ώστε να να συνεχίσουμε για την ανάπτυξη της ''πράσινης ατζέντας'' μαζί και την επόμενη πενταετία!

Καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους!

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr σε ένα συμβολικό βίντεο χαράς και αισιοδοξίας της ''πράσινης'' ομάδας στις εκβολές του Μεγάλου Ρέματος και τον περίπατο της νίκης...