iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Το εγκώμιο του
Π. Καλφαντή για τον
Άγγελο Χοβαρδά


Σε αναρτησή του στο διαδίκτυο ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Παναγιώτης Καλφαντής πλέκει το εγκώμιο του υποψηφίου κοινοτικού συμβούλου Πικερμίου Άγγελου Χοβαρδά.
Ο Αγγελος είναι ηδη ψυχικα στο Τοπικο Συμβουλιο Πικερμιου.
Ακομη και αν δεν εκλεγει.
Όχι με κανενα δημοτικο πραξικοπημα .. Αλλα επειδη αυτό είναι η ζωη του .. Και αυτό δεν μπορει να τα αλλαξει κανενας Δημαρχος και κανενας δημοτης και καμια καλπη.
Γιατι θα συνεχισει να τρεχει παντου ολη μερα όπως κανει εδώ και 10 χρονια.
Να στρωνει τους δρομους με τα χωματουργικα μηχανηματα και τους τεχνικους του Δημου, να φυλαει στο Πυροφυλακειο, να κλαδευει τα δεντρα και να κανει αποψιλωση τα καλοκαιρια με την υπηρεσια πρασινου.. να μεταφερει τα του κοινωνικου Παντοπωλειου στους εχοντες αναγκη.. να διεκδικει να παει η δημοτικη συγκοινωνια ακομη 500 μετρα πιο μακρια να εξυπηρετηθουν και αλλοι κατοικοι …. να ανοιγει το Παλαιοντολογικο και να ξεναγει μαγεμενους μαθητες του δημοτικου με τα προιστορικα αριστουργηματα που διαβιουσαν στο Πικερμι πριν χιλιαδες χρονια ..να γινεται τσιμπουρι και να ρωταει ασταματητα υπαλληλους και αυτοδιοικητικους ώστε να αποκτησει την γνωση για τα θεματα της περιοχης ώστε να μπορει να βοηθησει σε φωτιες, χιονια, αερηδες και σεισμους χωρις καποιος να του το ζητησει.
Γιατι 2η ζωη δεν μπορει να ζησει…
Εχω πολλους φιλους σε ολες τις δημοτικες παραταξεις που διεκδικουν την ψηφο σας.
Σαν τον Αγγελο όμως δεν θα τρεχει και θα ενδιαφερεται κανεις.
Εκμεταλευτειτε το!