iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Παύλος Ορκόπουλος: 50
χρόνια φτιάχνω τον
καφέ της γυναίκας μου


Ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1 ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από πολλές επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης, καταφέρνοντας με το ταλέντο του να μπει στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει χαράξει σημαντική πορεία και στον κινηματογράφο καθώς και στο θεατρικό σανίδι. Έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο μέσα από την παράσταση «Την άλλη Κυριακή». Ακολούθησαν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις όπως ο «Οθέλλος», «Το τραγούδι του νεκρού αδερφού», «Η θεία από το Σικάγο» και πολλές άλλες.

Παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία «Δεξιότερα της δεξιάς» το 1989, ενώ το 1986 συμμετείχε στη βιντεοταινία «Ερωτικές Τρέλες». Συμμετείχε επίσης στην ταινία «Πολίτικη κουζίνα». Ακόμα, έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Νήsos», «Νήsos 2» και «Τζαμάικα».

Στην τηλεόραση, φυσικά, έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε πάμπολλες σειρές, όπως το «Παρά Πέντε» στον ρόλο του Θωμά, το «Σόι σου» στον ρόλο του Μενέλαου, το «Χαρά αγνοείται» στον ρόλο του Σάββα και στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο του Νέστορα.

Σε συνέντευξή του ο Παύλος Ορκόπουλος έχει μιλήσει για τον τρόπο που καταφέρνει και διατηρεί τον έρωτά του για τη σύζυγό του, την εξίσου ηθοποιό Νίκη Χατζίδου, κάνοντας λόγο για ερωτικά ραβασάκια που της αφήνει τα πρωινά μαζί με τον καφέ της.

«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η σύζυγός μου και παραμένει», είχε πει ο ηθοποιός. «Μας μένουν λίγα χρόνια ακόμη για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια γάμου. Κάθε μέρα έχουμε μία συνήθεια, όσο νωρίς κι αν ξυπνήσω πριν φύγω από το σπίτι θα της ετοιμάσω τον ελληνικό καφέ της και δίπλα στην κούπα της θα της αφήσω ένα ραβασάκι γράφοντάς της “ο καφές σας είναι έτοιμος, καλημέρα σας, κυρία μου”. Και μόλις το βλέπει με παίρνει πάντα τηλέφωνο για την πρωινή μας “καλημέρα”», είχε πει τέλος ο Παύλος Ορκόπουλος στη συνέντευξή του.