iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Χρήστος Τσεμπέρης:
Συμβόλαια, καρέκλες
και προσκολλήσεις


Με τίτλο ''ο Ανδρέας της προσκολλήσεως μιλά για αναξιοπιστία και δίνει χέρια με τη Δήμητρα του ναι σε όλα Business us usual'' ο αντιδήμαρχος επικοινωνίας Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης ανάρτησε το παρακάτω σχόλιο.
Το 2019 ο κος Βασιλόπουλος χάνει στις εκλογές. Ως αντιπολίτευση, επέλεξε και συνεργάστηκε με το συνδυασμό Μπουρνούς και έγινε έμμισθος Αντιδήμαρχος.
Δυο χρόνια μετά την έμμισθη θέση του, αντελήφθη αίφνης ότι εξηπατήθη και από συμπολίτευση μεταμφιέστηκε μαγικά σε αντιπολίτευση, απέναντι και στην κα Τσεβά, διεκδικώντας το δήμο εκ νέου.
Το 2023 ο κος Βασιλόπουλος ηττάται ως πρόταση εκ νέου και υπογράφει ένα συμβολαιάκι με την ευκαιριακής σημαίας κα Τσεβα, που ήταν 8 χρόνια αντιδήμαρχος του κου Μπουρνούς λέγοντας παντού ναι σε όλα, δηλώνοντας τη στήριξη του στο β γύρο των εκλογών.
Δουλίτσα να γίνεται κατά πως λέει το κοντράτο που κατέβηκε αστραπιαία μην γίνουν και ρεζίλι.
Μόνο που ο Ανδρέας της προσκολλήσεως του '19,ξαναγινε της προσκολλήσεως και το' 23. Με συμβόλαιο τούτη τη φορά.
Κρίμα.
Ένα μηνα πριν υπογράψουν το κοντράτο βέβαια, ο ίδιος πέρναγε γεννεές 14 τη σημερινή συνυπογράφουσα και τον κο Ξηντάρα.
Απολαύστε ελεύθερα.
Και αναρωτιέμαι ειλικρινά. Όλοι εκείνοι που συστρατεύτηκαν, συστρατεύτηκαν για να κάνουν δουλίτσες οι επικεφαλής της προσκολλήσεως και να μοιράζουν σταυρούς στους εκλεκτούς τους?
Όλα για την καρέκλα πια?
 
Η ανάρτηση του κ. Βασιλόπουλου
Προσωπικά απέρριψα όλες τις «δελεαστικές» πολλαπλές προτάσεις Μπουρνούς, ο οποίος αναζητώντας σανίδα σωτηρίας έδινε γη και ύδωρ. Βασικός λόγος η αναξιοπιστία του Βαγγέλη Μπουρνούς, όπως την βίωσαν όλοι όσοι επιχείρησαν να συνεργαστούν μαζί του, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο συζήτησης. Ακολουθούν και άλλοι λόγοι. Αλαζονεία, αυταρχισμός, προσωπικές του αποφάσεις που καταστρέφουν οικισμούς για να ωφεληθούν οι λίγοι.
Πρωταρχικός στόχος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την δεύτερη Κυριακή, είναι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών που συνειδητά επέλεξαν να μας ψηφίσουν, ελπίζοντας να υπάρξει μία νέα διοίκηση από ικανά άτομα και να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός διοίκησης που υποσχεθήκαμε.
Στην πολύωρη σύσκεψη των μελών του συνδυασμού μας, έγινε σαφές ότι η συνεργασία πρέπει να γίνει με βάση τη δέσμευση υλοποίησης των προγραμμάτων και των δύο συνδυασμών, αλλά και τις κόκκινες γραμμές που έχουμε χαράξει για να αποτρέψουμε την καταστροφική πορεία που έχει προγραμματίσει ο Βαγγέλης Μπουρνούς για τους οικισμούς μας.
Αυτά συμφωνήσαμε, αρχικά με την Δήμητρα Τσεβά (Μπροστά σε Νέα Πορεία - Δήμητρα Τσεβά-Μήλα • Υποψήφια Δήμαρχος), τον Κώστα Ξηντάρα (Konstantinos Xintaras) και τον Θανάση Αδαμόπουλο (Thanasis Adamopoulos) και μετά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους. Η συμμετοχή μας στη νέα διοίκηση, σε πεδία που κατέχουμε τεχνογνωσία και εμπειρία, διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα της νέας διοίκησης που θα προκύψει.
Στις 15 Οκτωβρίου είναι μονόδρομος η αντικατάσταση της πλέον αναξιόπιστης και καταστροφικής διοίκησης που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και σας καλώ να στηρίξετε τη συνειδητή αυτή επιλογή μας.