iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Πέτρος Σαντ: Η Ραφήνα
δεν είναι ''του
κασίδη το κεφάλι''


Σε διαδικτυακό του μήνυμα ο Πέτρος Σνατ σημειώνει
Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίπου Βαγγέλης Μπουρνούς, ένας άνθρωπος με όραμα, ζήλο για την ανάπτυξη του τόπου μας, επιμονή, ελαττώματα, επιτυχίες, πάθος για πρόοδο. Ναι, πολλές φορές έχουμε κοντραριστεί, περισσότερες έχουμε συμφωνήσει αλλά πάντα με σεβασμό έχουμε αναγνωρίσει ο ένας για τον άλλο ότι δουλεύουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι με γνώμονα την ορθολογική ανάπτυξη της δίδυμης πόλης μας.
Την Κυριακή πετύχαμε μια ξεκάθαρη νίκη με ένα προβάδισμα 10 και πλέον μονάδων από τον δεύτερο. Την ερχόμενη Κυριακή ζητάμε την καθολική στήριξη των πολιτών για να οδηγήσουμε μέσα από την γνώση και την εμπειρία τον Δήμο μπροστά. Η ένωση των δύο αντιπάλων με προγραμματικές συμφωνίες μοιρασιάς της «πίτας», με υπαναχωρήσεις και παζάρια, με εντολές από το Άνω Σούλι και με υπόγειες λυκοφιλίες ενός άπλυτου παρελθόντος με μόνο γνώμονα το προσωπικό συμφέρον αποτελούν αίσχος και ντροπή για όλους εμάς, για όλους εσάς αφού υποτιμάται η νοημοσύνη σας μέσω μιας συμφωνίας ξεπεσμού. Το στοίχημα είναι ένα.
Ανάπτυξη και Έργα ή λυκοφιλίες και στείρα αντιπολίτευση. Την Κυριακή στηρίζουμε την ομάδα που προχωράει την πόλη μπροστά μέσα από όλα τα εν εξελίξει έργα αλλά και αυτά που έχουν ήδη σχεδιαστεί. Οι πολίτες, η πόλη, τα παιδιά μας δεν είναι του κασίδη το κεφάλι.