iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Παράπονα
για τα τηλέφωνα του
Κέντρου Υγείας


Ένα ''κόσμημα'' για τη Ραφήνα και γενικότερα την ανατολική Αττική αποτελεί το Κέντρο Υγείας.
Εξαιρετικοί γιατροί και προσωπικό, πάντα με ανθρωπιά και κατανόηση στον ασθενή. Καθαριότητα σαν ιδιωτικής κλινικής και μια εικόνα Ευρωπαικής Δομής Υγείας και προφανώς αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το προσωπικό.
Η ''Αχίλλειος πτέρνα'' του όμως είναι - σύμφωνα με πολλές καταγγελίες - το τηλεφωνικό κέντρο. Στο οποίο οι κλήσεις είτε δεν απαντώνται ποτέ είτε με μεγάλη καθυστέρηση. Αν λυθεί και αυτό το θέμα η λειτουργία θα παίρνει άριστα. Προσοχή ο ιατρικός τομέας είναι αψεγάδιαστος, το ''γραφειοκρατικό'' ας πούμε σκέλος χρειάζεται προσοχή.
Χαρακτηριστική είναι η διαμαρτυρία της Μαρίας Γαρδικιώτη η οποία έγραψε στο fb:
Αγαπητοί φίλοι και κάτοικοι τής περιοχής μας , θα σάς αναφέρω ένα παράπονο πού αφορά όλους μας . Έχουμε ένα κέντρο Υγείας στον τόπο μας και είμαστε ευγνώμονες απέναντι σε αυτούς πού βοηθεισαν καί τελειωποιθηκε αυτό το έργο , πού πολλές φορές έχει σώσει ζωές.
Είναι τέλειο σέ καθαριότητα , έχει το απαιτούμενο προσωπικό, καλούς γιατρούς.
Αλλά μειονεκτεί στην επικοινωνία τηλεφωνικά όταν θέλεις να κλείσεις ραντεβού. Πήρα τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού και μου απαντούν συνεχώς ότι εφημερεύει 24 ώρες τό εικοσιτετράωρο, το οποίο το γνωρίζουμε , και έπειτα στο κλείνουν, ξανά παίρνω 5 φορές σέ διαφορετικά νούμερα πού με παραπέμπουν καί συνεχώς τασ ίδια , επιμένω πάλι πολύ ώρα τα ίδια , παίρνω την επόμενη μέρα πάλι ή ίδια κατάσταση.
Την επόμενη μέρα αγανάκτησα και παίρνω τηλέφωνο στο κέντρο Υγείας τής Ν. Μακρής και εξυπηρετήθηκα αμέσως , πηγαίνω στο ραντεβού και κλείνω άλλο από το Κ .Υ. Ν.Μ. πιστέψτε με δεν υπερβάλλω.
Δηλαδή πρέπει να μας πάνε με το φορείο, για νά έχουμε πρόσβαση?
Να έχουμε τό Κ.Υ. στον τόπο μας και να τρέχουμε χιλιόμετρα μακριά με τόσους κινδύνους στους δρόμους ?
Εάν είμαι λάθος ας μου απαντήσετε όποιος μπορεί .