iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Σταύρος Δαναλάτος:
Η Αθήνα μπαίνει σε
αχαρτογράφητα νερά


''Η μοναδική αιτία της ήττας του Κώστα Μπακογιάννη και του συνδυασμού ''Αθηνα Ψηλά'' στις δημοτικές εκλογές ήταν η παντελώς λανθασμένη ανάγνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου από τους υπεύθυνους του προεκλογικού αγώνα'' τονίζει στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ο υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Σταύρος Δαναλάτος.

Και επισημαίνει

Η διαφορά του 42% του κ. Μπακογιάννη με το 14% που απέσπασε ο κ. Δούκας την πρώτη Κυριακή ήταν παραπλανητικό και λανθασμένο όπως προειδοποιούσα σε κάθε κατεύθυνση, καθώς εξηγούσα ότι η αποκωδικοποίηση της κοινωνίας σε αριθμούς ήταν 42 ''Αθήνα Ψηλά'' και 57% όλοι οι υπόλοιποι, όπως και τελικά απεδείχθη τη δεύτερη Κυριακή.

Δυστυχώς το 42-14 καθησύχασε 7000 ψηφοφόρους του κ. Μπακογιάννη, οι οποίοι δεν προσήλθαν ξανά στις κάλπες με αποτέλεσμα την απώλεια του Δήμου.

 

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, για τα επόμενα πέντε χρόνια ο δήμος Αθηναίων μπαίνει σε ''αχαρτογράφητα νερά'' και φοβάμαι πως οι συνέπειες θα είναι άγνωστες για τη σωστή λειτουργία και την πρόοδο του ιστορικού κέντρου και των συνοικιών.