iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

''Θόλωσα, είχα διακόψει
τα χάπια'' λέει ο
δράστης της Κηφισιάς


Μετανιωμένος δηλώνει ο καθ' ομολογίαν δράστης της αιματηρής επίθεσης σε εστιατόριο στην Κηφισιά.

Μιλώντας στο Mega o 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά την επίθεση, υποστήριξε ότι μετάνιωσε για την επίθεση όταν συνειδητοποίησε ότι λίγο έλειψε να σκοτώσει έναν αθώο άνθρωπο.
Σύμφωνα με τον δράστη, το θύμα βρέθηκε στο λάθος σημείο την πιο ακατάλληλη στιγμή, καθώς ο ίδιος δεν τον είχε ξαναδεί ώστε να έχει κάτι μαζί του.

«Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος που χτύπησα δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που εγώ θεωρούσα υπεύθυνους για ό,τι μου είχε συμβεί. Για όλη αυτήν την ιστορία, δεν μου έφταιγε πουθενά, απλά ήταν ένα ξέσπασμα τη λάθος στιγμή, στον λάθος άνθρωπο, το οποίο οδήγησε σε αυτό που οδήγησε τελικά», είπε αρχικά ο δράστης.
«Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ αυτός ο αθώος άνθρωπος που του επιτέθηκαν», είπε στη συνέχεια.

O 24χρονος τόνισε ότι είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα «να θολώνει κατά διαστήματα το μυαλό του». Επιπλέον, ο δράστης της επίθεσης υποστηρίζει ότι ξεπέρασε τα όρια επειδή ένα άτομο που σχετίζεται με το εστιατόριο τού χρωστούσε χρήματα, κάτι πάντως που δεν έχει διαπιστωθεί μέχρι σήμερα από την έρευνα της αστυνομίας.