iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Μάκης Βουδούρης:
'Ασφαιρη ντουφεκιά
η επιστολή για τη ΜΕΒΑ


Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Μάκης Βουδούρης στηλιτεύει με ανακοινωσή του  στα ΜΜΕ την επιστολή που απέστειλε η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Δήμητρα Τσεβά για το θέμα της ΜΕΒΑ στο Πικέρμι

Αγαπητοί συμπολίτες, φιλες κα φίλοι,αποφάσισα σήμερα να κάνω μια δημόσια παρέμβαση και να σχολιάσω χωρίς καμία αντιπολιτευτική διάθεση,τη δημοσιευθείσα επιστολή ,της νεοεκλεγμένης Δημάρχου κ. Δ. Τσεβά και συνεργατών της, που είχε ως θέμα την μη πραγματοποίηση, της ΜΕΒΑ.

 

Η επιστολή απευθύνεται στον περειφερειαρχη κ. Γ.Πατούλη,τον προεδρο της ΕΔΣΝΑ κ. Β.Κόκκαλη, τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου, τον Δήμαρχο κ. Ευ, Μπουρνούς..

 

Σχόλιο πρωτο, οι προαναφερθέντες για διαφορους λόγους εντος μικρού χρονικού διαστήματος, θα αποχωρήσουν απο τις θέσεις τους.

Σχόλιο δευτερο,η επιστολή δεν κοινοποιήθηκε στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη κ, Ν.Χαρδαλιά,καθ΄ύλην αρμοδιο ,μετα την ανάληψη των καθηκόντων του να αποφασίσει για την εκτέλεση ή οχι του έργου,και την εκταμίευση των απαιτούμενων κονδυλίων.

Σχόλιο τρίτο,η καθ΄όλα σεβαστή παραταξιακή αρνηση,θα πρέπει να συνοδεύεται και απο πρόταση νέου χώρου εγκατάστασης της ΜΕΒΑ, διότι δεν διανοούμαι οτι υπάρχει σκέψη διατήρησης του παντελώς ακατάλληλου χώρου στην ΑΥΡΑ,ο οποίος δημιουργήθηκε για να καλυψει τις αναγκες του Δήμου προσκαιρα,μέχρι την οριστική δημιουργία κατάλληλου χώρου.Περιττό να υπενθυμίσω ότι ο χώρος στην ΑΥΡΑ υπήρξαν χρονικές περίοδοι που λειτούργησε υπο την διοικητική ευθύνη της κ. Δ. Τσεβά.

Συμπερασματικά λοιπόν μετα τα όσα ανέφερα,δυο σκεψεις δημιουργούνται,ή προκειται για έλλειμμα διοικητικής εμπειρίας,ή πρόκειται για επικοινωνιακή ντουφεκιά με άσφαιρα προκειμένου να φανεί στους πολίτες οτι τηρούνται οι υποσχέσεις, και ενδόμυχα οτι ήθελε προκύψει.
Για ολα οσα αναφέρθηκαν χαρακτήρισα την επιστολή χωρίς αντίκρισμα.