iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Σχολιαστής στο δελτίο
του Art tv ο
Κωνσταντίνος Μπογδάνος


Μια γεμάτη όσο και δαιδαλώδη πορεία στη δημοσιογραφία αλλά και στην πολιτική διαγράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Με σπουδές στη δημοσιογραφία, τη φιλοσοφία και τα οικονομικά ο 44χρονος Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 2000 ως ρεπόρτερ από τον ραδιοφωνικό σταθμό Planet ο οποίος πλέον δεν εκπέμπει για να μεταπηδήσει το 2010 με εκπομπή στον Ρ/Σ Flash (ο οποίος επίσης δεν υφίσταται) και από εκεί το 2013 στον Σκάι με τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή για να απολυθεί το 2017. Πέρασε από τον Ρ/Σ Θέμα (δεν υφίσταται πλέον ως ενημερωτική συχνότητα) και το 2020 πήγε με εκπομπή στον Ρ/Σ Παραπολιτικά. Σήμερα αρθρογραφεί στον ιστότοπο Meaculpa.gr και είναι σχολιαστής στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού Art που ανήκει στον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Όσον αφορά την πολιτική του καριέρα το 2019 εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Αθηνών και διεγράφη το 2021. Ίδρυσε το 2022 το κόμμα Εθνική Συμφωνία και συνέπραξε στην ίδρυση του κόμματος Εθνική Δημιουργία με τους κυρίους Τζήμερο και Κρανιδιώτη επικεφαλής των κομμάτων Δημιουργία Ξανά και Νέα Δεξιά Ο κ. Τζήμερος τον διέγραψε λίγες εβδομάδες αργότερα και ίδρυσε νέο κόμμα την Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής κατεβαίνοντας στις εκλογές του 2023 παίρνοντας πολύ μικρό ποσοστό ψήφων.

 

Είχε προηγηθεί η συνεργασία με την ''Πατριωτική Ένωση'' του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και η συνεργασία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου που ''ναυάγησε'' πολύ γρήγορα.