iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Εικαστική έκθεση της
διεθνούς φήμης
Βασιλικής Κολιπέτσα


Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εικαστική έκθεση της διεθνούς φήμης εικαστικού Βασιλικής Κολιπέτσα στη Βίλα Μπότση, με πρωτοβουλία του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά-Καστρί και της Προέδρου Εβίτας Ψώνη.
Η εικαστική έκθεση πραγματοποιήθηκε για “καλό σκοπό” αφού τα έσοδα  της εκδήλωσης θα διατεθούν για το ανθρωπιστικό έργο του Ομίλου το οποίο φέτος περιλαμβάνει τη δημιουργία 4 βιβλιοθηκών σε σχολεία σε ακριτικές περιοχές.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Γιώργος Θωμάκος, η Αντιδήμαρχος Διονύσου Σοφία Κατσίγιαννη, ο π. Αντιδήμαρχος Παλλήνης Γιώργος Μουρτζιάπης και φυσικά η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, την οποία ο Όμιλος ευχαρίστησε για το πολυετές έργο της και για την παραχώρηση της Βίλας για την έκθεση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Μεταξύ των ροταριανών αξιωματούχων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η Προ-Διοικητής Ντόρα Κέμου, ο ψηφισμένος Διοικητής Νίκος Μαργαρόπουλος, η Βοηθός Διοικητής Ρηνέττα Τσώτσου, η Βοηθός Διοικητής Εύη Μάχου.
Η κα. Κολιπέτσα δώρισε για τη λαχειοφόρο του Ομίλου τρία έργα της, το ένα εκ των οποίων κέρδισε ο εψ. Διοικητής Νίκος Μαργαρόπουλος και το διέθεσε στον Όμιλο για δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας ζήτησε να κατατεθούν στο Ροταριανό Ίδρυμα για το ανθρωπιστικό έργο του. Η κα. Κολιπέτσα δώρισε ένα έργο της και στη Βίλα Μπότση ως ευχαριστία για την παραχώρηση της ιστορικής Βίλας για την έκθεση αυτή.
Η Πρόεδρος του Ομίλου Εβίτα Ψώνη επιφύλασσε στο κοινό μια έκπληξη, αφού ως διπλωματούχος σοπράνο, τραγούδησε δυο μικρασιάτικα κομμάτια ένεκα και της μικρασιατικής θεματικής της έκθεσης, συνοδεία πιάνου με τον εξαιρετικό πιανίστα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Φρίξο Μόρτζο!
Μεταξύ των χορηγών τους οποίους ευχαρίστησε η Πρόεδρος ήταν ο Γιάννης Κυριαζής για τη χορηγία του κρασιού της βραδιάς “Lidia & Amato” από το οινοποιείο του στην Ιταλία, το catering “Μπουκιά και Συγχώριο” Κουζίνα από τον Ηλία Μαμαλάκη, το Βενέτη Νέας Ερυθραίας, το Fresh Κηφισιάς, την Παπασπύρου Νέας Ερυθραίας και τον Βάρσο Κηφισιάς. 
Η βραδιά έκλεισε με τους καλεσμένους να έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από το μεγάλο και πολυετές έργο της κας Κολιπέτσα, η οποία μάλιστα πρόσφατα χαρακτηρίστηκε από μεγάλα ονόματα εικαστικών στην Κίνα ως μια από τις μεγαλύτερες εικαστικούς της Ευρώπης!