iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 30 Απριλίου 2024

Δήμητρα Τσεβά;
'''Εχουμε γνώση και
σχέδιο'' (Φωτορεπορτάζ)


''Έχουμε γνώση και σχέδιο, τα προβλήματα είναι πρόκληση για εμάς'' τόνισε στην ομιλία της μετά την ορκωμοσία της η νέα δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά.

''Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω'' πρόσθεσε και υπογράμμισε ''θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη με σεβασμό στην ιστορία του τόπου και νέα αντίληψη. Δίνουμε χώρο στην κοινωνία των πολιτών και τις εθελοντικές ομάδες. Προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων για το μέλλον του τόπου. Θα προχωρήσουμε μπροστά σε νέα πορεία''.

Στην τελετή στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Λυκείου Ραφήνας χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος. Μετά τη δήμαρχο ορκίστηκαν και οι 25 δημοτικοί σύμβουλοι - 15 της συμπολίτευσης και 10 των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, καθώς και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Ραφήνας και Πικερμίου.

Οι μόνοι που δεν ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο ήταν ο κ. Ευαγγέλου της ''Λαικής Συσπείρωσης'' και η κ. Τερζοπούλου του ''Γη και Ελευθερία''.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr με την απαραίτητη δημοσιογραφική διευκρίνιση ότι απουσιάζουν από τα ενσταντανέ των υπογραφών ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Εκτός από δύο, τους οποίους αρνούμαστε - γιατί έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα - να τους φιλοξενούμε και να τους προβάλουμε -  από τις υπόλοιπες κυρίες και κυρίους ζητούμε ειλικρινά συγνώμη. Είτε δεν προλάβαμε να έχουμε ένα πλάνο τους, είτε ήταν ''κουνημένο'', είτε δεν τους άρμοζε - ειδικά για τις κυρίες Μακρή, Αποστολάκη, Παπαδοπούλου και Λύγκου. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι αναγνώστες ότι κάναμε υπό αντίξοες συνθήκες τη δουλειά μας. Δεν χωρούσαν όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ στην εξέδρα για να είναι κοντά στο τραπέζι και επιλέξαμε να είμαστε από κάτω. Επαναλαμβάνουμε ζητούμε συγνώμη από τους δημοτικούς συμβούλους που δεν υπάρχουν στο φωτορεπορτάζ.

Η σειρά με βάση το επίσημο πρωτόκολλο.