iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ανθρωποκυνηγητό
για τον Αλβανό
πιστολέρο στο Γκάζι


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σκληρού Αλβανού κακοποιού που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το αλβανικό top-channel.tv έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 37χρονου κακοποιού. Σύμφωνα με το top-channel.tv, έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα αλλά έχει επιστρέψει. Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το 2012 ήταν μεταξύ των βασικών υπόπτων για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα, κατά τη διάρκεια της οποίας άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών.
Ήδη στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο συνεργός του πιστολέρο. Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό ο οποίος έχει απασχολήσει για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις κατοικιών, διακίνηση μεταναστών, ναρκωτικά και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο συλληφθείς φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσθεσε πως μετά τους πυροβολισμούς ο ίδιος φοβήθηκε και με τον συνεργό του μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνήθηκε πως γνωρίζει πού βρίσκεται ο συνεργός του. «Δεν ξέρω πού είναι ο άλλος», είπε στους αστυνομικούς.
Σημειώνεται πως εντοπίστηκε στα Βριλήσσια και το σκουρόχρωμο τζιπ των δύο δραστών, το οποίο χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα, ανεύρεση γενετικού υλικού και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.