iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Τυπώστε τη φωτογραφία
του κατοικιδίου σας
όπου θέλετε!


Φιλοζωϊκός Σύλλογος  Ραφήνας - Πικερμίου “Πήγασος” σε συνεργασία με την Yellowtop (θυγατρική της Yellowprint), σας προσφέρουν την δυνατότητα να τυπώσετε την φωτογραφία του δικού σας αγαπημένου κατοικίδιου σε t-shirt, φούτερ, ζακέτα, τσάντα, Bebe φορμάκι ή σαλιάρα.  Όλα τα σχέδια μπορούν να τυπωθούν σε αντρικά, γυναικεία ή παιδικά σε όλα τα νούμερα και χρώματα.
Στέλνετε τη φωτογραφία σας εδώ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Mπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα πολλά, έτοιμα τυπώματα που διατίθενται στο site, να επιλέξετε σε ποιο είδος θέλετε να τυπωθεί και να κάνετε την παραγγελία σας. Για κάθε είδος που παραγγέλνετε, το 10% της αξίας του, θα πηγαίνει στο ταμείο της φιλοζωικής για την τροφή ή την στείρωση σε κάποιο αδεσποτάκι.
Kλικάρετε www.yellowtop.gr και πηγαίνετε στην κατηγορία “Πήγασος” Collection. Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλείτε στο 2106043770 (καθημερινά 09:00-17:00)
Ο πραγματικός πλούτος είναι η αγάπη που μοιραζόμαστε. Υιοθέτησε έναν “φίλο", σε χρειάζεται!
Kαλές γιορτές!