iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Οι ''Ιωνίδες'' πρόσφεραν
αγκαλιές αγάπης
στο Παίδων Πεντέλης


Οι Ιωνίδες Γυναικών ,όλα τα μέλη του ΔΣ και η πρόεδρος Σίσσυ Κατσούδα ευχαριστούν τη Διοίκηση του Παίδων Πεντέλης και προσωπικά την κ. Βάσια Μπετσίκου υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας.
Όπως τονίζουν σε μηνυμά τους, ''γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να επισκεφθούμε όλες τις πτέρυγες του νοσοκομείου με τον Κλόουν Τοτό, τα υπέροχα ξωτικά του και τον καταπληκτικό Στέφανο, με τα μπαλόνια και την χαρά που προσέφεραν στα παιδιά!
Ευχαριστούμε όλες τις φίλες που προσέφεραν στον μπουφέ που φτιάξαμε για όλους και ιδιαίτερα την Μιμίκα Γεωργακοπούλου και το coffee island του Πικερμίου, την Kleri Liava με την υπέροχη Olia Kostriva , Στρατάκη Μαίρη Dimitra Sotiriou Μπασιακου Βασω για όλα τα υπέροχα που προσέφεραν , την Athina Simou και Xristina Simou που έκαναν face painting και όχι μόνον !
Τα κάλαντα τραγούδησαν με πολύ κέφι μέλη της χορωδίας μας με την Ioanna Sotiropoulou Xasapidou και φυσικά την Δήμητρα Σωτηρίου Τσογκανή!
Ευχαριστούμε τον Thanasis Adamopoulos και τη Χριστινα Λαμπιρη για την δωρεάν προσφορά της Μini και Micky mouse αλλά και την εταιρεία Gim γιατί τα κουκλάκια της Disney που μοιράσαμε στα παιδιά έγιναν ανάρπαστα!
Η ομάδα εθελοντών του Παίδων Πεντέλης από τις Ιωνίδες με την υπεύθυνη και καταπληκτική Fotini Giannopoulou σήμερα έδωσε ψυχή, χρώμα, χαρά και ζωή στους διαδρόμους του παιδικού νοσοκομείου με την ευχή όλα τα παιδιά υγιή να γυρίσουν στα σπίτια τους.