iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ραφήνα Δίπλα στον
συνάνθρωπο οι βετεράνοι
του Α.Ο. Τριγλία


Όπου υπάρχει ανάγκη βοήθειας για τον άνθρωπο η ομάδα βετεράνων του Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας είναι εκεί!
Η ημερομηνία του ματς θα οριστικοποιηθεί σύντομα, η ομάδα βετεράνων του ΑΟ Τριγλία θα αγωνιστεί εναντίον ομάδας επίλεκτων φίλων του αείμνηστου Κώστα Γκούγκαρη για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας στη Ραφήνα που το σίτι καταστράφηκε από πυρκαγιά.
Στο κατώφλι του 2024 καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά,το σπίτι μίας οικογένειας συμπολιτών μας, βιοπαλαιστών της ζωής, αφήνοντας τους κυριολεκτικά στον δρόμο, με δύο παιδιά!!
Το ανθρωπιστικό ματς θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του δήμου Ραφήνας Πικερμίου με την αρωγή της δημάρχου Δήμητρας Τσεβά, ενώ συμπαραστάτες θα είναι, ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας ,ο Σύλλογος Κρητών Ραφήνας Πικερμίου και ο σύλλογος μπάσκετ Αργοναύτης!
Καλούμε την Εκκλησία της Ραφήνας Πικερμίου,τους υπόλοιπους σύλλογους,τους επιφανείς πολίτες αυτής της πόλης και όλο τον κόσμο, να έρθουν κοντά μας σε αυτήν την πανστρατιά αγάπης και αλληλεγγύης, για την οικονομική ενίσχυση αυτής της οικογένειας.
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟ Τρίγλια Τάσος Αραπκιλής ευχαριστεί τους κυρίλους Κική, Κατσουλά Καρασταμάτη και Μαλάκη οι οποίοι μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, αξιωματικό του Π.Ν. εα Δημήτρη Κόρακα, θα αποτελέσουν την οικονομική επιτροπή που θα διαχειριστεί τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλες οι αντιδράσεις:
86Leonidas Ganiaris, Dimitris Korakas και 84 ακόμη