iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

16χρονος ξυλοκόπησε
τη μητέρα του και πήγε
να πνίξει τη θεία του


Άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο Κρήτης όταν ένας 16χρονος ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας την μητέρα του και έπειτα προσπάθησε να πνίξει τη θεία του!

Σύμφωνα με το Creta24 μια 35χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία προσέφυγε στην αστυνομία, ζητώντας την προστασία εκείνης και της κόρης της.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι όπου μένει η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της η 15χρονη κόρη της, αλλά και ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του, ο οποίος έλειπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Χθες που έγινε το περιστατικό στάθηκε σωτήρια η παρέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και κατάφερε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες μέχρι που έφτασε η αστυνομία. Όπως είπε στις Αρχές η 35χρονη, η ίδια λιποθύμησε από τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο και στο σώμα και όταν συνήλθε είδε τον ανήλικο γιο της να προσπαθεί να πνίξει την ανήλικη κόρη της.