iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Άρχισε ο
''πόλεμος'' για το
''Οχυρό'' του 2028


Την σκληρή αντιπολιτευτική τακτική του έδειξε ο τ. δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς με την πρώτη τροχιοδεικτική βολή για το ''Οχυρό''.

Μόλις πέντε ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης υπό τη Δήμητρα Τσεβά ο κ. Μπουρνούς με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb υποστηρίζει πως ο νέος πολυχώρος ''αρχίζει να καταρρέει'' και προσθέτει μεταξύ άλλων ''αναμένουμε να δούμε τις κινήσεις τους για ένα πραγματικό τόπο που μας αξίζει. Θα παρακολουθούμε και σε πόσο χρόνο θα γίνουν οι αποκαταστάσεις''.

Αμέσως η νέα δήμαρχος διά του Γραφείου Τύπου πέρασε στην αντεπίθεση σημειώνοντας πως ''το Οχυρό εγκαινιάστηκε εσπευσμένα τις τελευταίες ημέρες του 2023, απλά και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι επικοινωνιακές ανάγκες του πρώην δημάρχου και είναι ημιτελές''.

Είναι προφανές ότι η αυτοδιοικητική αντιπαράθεση θα είναι συνεχής και πολυμέτωπη μεταξύ της κ. Τσεβά και του κ. Μπουρνούς, ο οποίος άλλωστε πρώτος εξεδήλωσε τις προθέσεις του με ορίζοντα τις δημοτικές εκλογές του 2028. Πέραν πάσης αμφιβολίας ο κ. Μπουρνούς θα βρίσκεται στην κούρσα των διεκδικητών του δημαρχιακού αξιώματος στις επόμενες κάλπες. Όσο για την κ. Τσεβά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα πράξει το ίδιο, καθώς αυτό που προέχει γι αυτήν τώρα, είναι τα δημαρχιακά της καθήκοντα. Αν κρίνει ότι θέλει και μπορεί, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα ανακοινώσει υποθέτουμε και την αποφασή της.

Ως τότε ο ''πόλεμος'' μέσα κι έξω από τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων θα είναι σκληρός και με πολύ αιχμηρές γωνίες. Ίσως ο πιο σκληρός που έχει ζήσει ο δήμος από καταβολής του το 1994...