iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Την Κυριακή
Θύελλα vs ΠΑΟ
Βάρδας στο ''Π. Σκούφος''


Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς δίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 3 η Θύελλα Ραφήνας, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας, στο πλαίσιο της 18ης «στροφής» στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Για το λόγο αυτό, οι «λιγνιτωρύχοι» καλούν τον κόσμο της ομάδας και της πόλης μας να γεμίσει το γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, ώστε η Θύελλα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια της αναμέτρησης, ενημερώνουμε ότι αυτά έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ και θα διατίθενται στο εκδοτήριο του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος» επί της οδού Χρήστου Μάντικα και συγκεκριμένα δίπλα από το περίπτερο την ημέρα του αγώνα.

Την ίδια ώρα, το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Ειδικά μετά το σπουδαίο «διπλό» (0-1) στην έδρα του Α.Σ. Ρόδου, με το οποίο οι «λιγνιτωρύχοι» σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς, φτάνοντας τις έξι διαδοχικές νίκες δίχως να δεχθούν γκολ!

Παρόλα αυτά, η ομάδα μας συνεχίζει με ταπεινότητα και όρεξη για ακόμη περισσότερη δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ένας δεύτερος γύρος που περιλαμβάνει 17 ακόμα αγωνιστικές.

Όλοι μαζί, μια «γροθιά», για τη νίκη επί του ΠΑΟ Βάρδας! Όλοι στο γήπεδο! Όλοι δίπλα στη Θύελλα της καρδιάς μας! Μην λείψει κανείς!

Κωνσταντίνος Τούμπανος

ΠΗΓΗ thiellafc.gr