iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Σύσκεψη Κικίλια και
Χαρδαλιά με δημάρχους
Αττικής για τον καιρό


Ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους βόρειας, βορειανατολικής, και δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων τους για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης τέθηκε ο συντονισμός και η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση επιπτώσεων από ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα στο λεκανοπέδιο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς και Χρήστος Τριαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής Πέτρος Καμπούρης, ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Λεωνίδας Μανωλάκος.

Επίσης μετείχαν οι δήμαρχοι: Μάνδρας-Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος, Ελευσίνας Γεωργόπουλος Γεώργιος, Διονύσου Μαϊχόσογλου Αικατερίνη, Ωρωπού Γιασημάκης Γεώργιος, Αγίας Παρασκευής Μυλωνάκης Ιωάννης, Βριλησσίων Πισιμίσης Ιωάννης, Κηφισιάς Ξυπολητάς Βασίλειος, Πεντέλης Κοσμοπούλου Αναστασία, Αχαρνών Βρεττός Σπυρίδων.

Επίσης ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς και ο διευθυντής Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχος, Χρήστος Παπαφιλίππου.