iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Η ''Δύναμη Ανάπτυξης''
έκοψε την πίτα της
με ''αιχμηρές γωνίες''


Σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα η «Δύναμη Ανάπτυξης» έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα στο Πικέρμι, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.
"Δηλώνουμε παρών!" διαβεβαίωσε σε όλους τους τόνους επικεφαλής της Παράταξης Ανδρέας Βασιλόπουλος, διευκρινίζοντας ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια, θα τιμήσει στο ακέραιο την εντολή των συμπολιτών του, να ασκεί τα καθήκοντά του, με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου, όπως άλλωστε πράττει όλα αυτά τα χρόνια.
 
Στη σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του, ξεκαθάρισε και άλλα ζητήματα που έχουν προκύψει, αναφορικά με τη συνεργασία του με τη Δήμαρχο κα Τσεβά, αλλά και την επικοινωνία του με τον κ. Μπουρνούς.

"Δεν τηρήθηκε η Προγραμματική Συμφωνία από τη μεριά της Δήμητρας Τσεβά"δήλωσε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι ενόψει της 2ης Κυριακής των πρόσφατων δημοτικών εκλογών, είχαν δώσει τα χέρια με τη σημερινή Δήμαρχο προκειμένου να δώσουν μαζί την εκλογική μάχη.

"Ψευδεπίγραφο κι εκ του πονηρού το δίλημμα που κυκλοφορεί, εάν θα έπρεπε να έχουμε ή όχι στον Δήμο, Αντιδημαρχίες. Φυσικά και θα ορίζονταν Αντιδήμαρχοι από τη στιγμή που προβλέπονται από τον Νόμο" διευκρίνισε ο κ. Βασιλόπουλος, σημειώνοντας πως η όποια διαφωνία έγκειτο στο να μην υπάρχουν επικαλύψεις αρμοδιοτήτων μεταξύ Αντιδημάρχων και άμισθων Εντεταλμένων Συμβούλων, όπως συζητήθηκε, συμφωνήθηκε και δημοσιοποιήθηκε προεκλογικά.

Είναι σημαντικό ότι με το πέρας της ομιλίας του, ο επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης» έδωσε τον λόγο στους δημοσιογράφους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης για ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε χωρίς δισταγμό, τονίζοντας ότι παρά την εύλογη απογοήτευση από τη στάση της νέας Δημάρχου, η οποία «επικαλούμενη έλλειψη χρόνου» αρνήθηκε ακόμη και να τον συναντήσει μετά τις εκλογές, δεν μετανιώνει για την απόφασή του, να συμβάλλει ως Παράταξη στην ανατροπή του προηγούμενου καθεστώτος στον Δήμο.

"Η «Δύναμη Ανάπτυξης», με πολιτικό ήθος και αξιοπιστία έδωσε την εκλογική μάχη της 2ης Κυριακής μαζί με τα στελέχη του συνδυασμού Τσεβά-Ξηντάρα, θα συνεχίσει να συμβάλει με τεκμηριωμένο έλεγχο των πράξεων και παραλείψεων της δημοτικής αρχής και της νομιμότητας ώστε να μην χαθεί για τους δημότες μας αυτή η πενταετία." δήλωσε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος.