iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Διεθνές ματς Παλαίμαχοι
Έλληνες αστυνομικοί
εναντίον Κυπρίων


Διεθνής αγώνας ποδοσφαίρου διεξήχθη στο γήπεδο του ΡΟΥΦ ανάμεσα στην ομάδα παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου, στα πλαίσια επίσκεψης της Κυπριακής αποστολής.
Νικητές αναδείχθηκαν οι Κύπριοι αστυνομικοί, σε έναν αγώνα που ενίσχυσε τους δεσμούς φιλίας και του αισθήματος “ευ αγωνίζεσθαι”.
Το παρών στον αγώνα έδωσε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Πρόεδρος της U.S.P.E. Γεώργιος Τζατζάκης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου Μαρίνος Χριστοδούλου και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Ενώσεων, μεταξύ τους και ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, πέρνα των συμμετεχόντων ευχαριστούν θερμά τον κ. Σαργολόγο Φραγκίσκο και την εταιρεία Therasys, ο οποίος κάλυψε μέρους τους κόστους φιλοξενίας.
Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.
Το ματς δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού ο αγώνας έγινε σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.