iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 04 Μαΐου 2024

Ραφήνα Πικέρμι
Σε συναγερμό ο Δήμος
για την ''Αυγή''


Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Πολιτικής Προστασίας.

Από το απόγευμα της Κυριακής έχουν τοποθετηθεί σάκοι με αλάτι σε όλα τα κομβικά σημεία του οδικού δικτύου και στις ορεινές περιοχές της πόλης, ώστε να είναι στη διάθεση των πολιτών. Συγκεκριμένα: 

  • Στο Ντράφι: στη συμβολή Καλισσίων και Αχαιών (στο πάνω περίπτερο) και στη συμβολή Αχαιών και Δωριέων (στο κάτω περίπτερο). Πρόκειται για 30 τόνους αλάτι συσκευασμένο σε παλέτες και χύμα. 

  • Στην Διώνη: στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Μακεδονίας (στις γραμματοθυρίδες). 

  • Στην Καλλιτεχνούπολη: στην οδό Καλλιτεχνών (έξω από την τοπική καφετέρια View).

  • Στον οικισμό Βγένα: μπροστά από την εκκλησίαΣτον Νέο Βουτζά: στη Χρυσοστόμου Σμύρνης (στο αθλητικό κέντρο). 

  • Στη Ραφήνα: στο φυλάκιο της Πολιτικής Προστασίας. 

Επισημαίνεται ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου θα είναι ανοιχτό σε 24ωρη βάση μέχρι τη λήξη των καιρικών φαινομένων. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22940-22222. 

Ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός αριθμός είναι στη διάθεση των πολιτών και για την επείγουσα παράδοση φαρμάκων, στην περίπτωση που ο δημότης δεν μπορεί ο ίδιος να μετακινηθεί προκειμένου να τα προμηθευτεί.

Από το απόγευμα της Δευτέρας στις 6μμ μέχρι τη λήξη των φαινομένων θα είναι λειτουργία και θερμαινόμενοι χώροι: το ΚΑΠΗ της Ραφήνας και το ΚΑΠΗ του Πικερμίου. 

Για τον Δήμο Ραφήνας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Μπάμπης Ζαφειρόπουλος Τηλ. 6946753418