iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 27 Απριλίου 2024

Ραφήνα Έρχονται 10
μεγάλες συνεντεύξεις
στην iselida.gr


Ένας πρώτος κύκλος μεγάλων συνεντεύξεων (γιατί ως τις δημοτικές εκλογές του 2028 θα ακολουθήσουν κι άλλοι) της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου 2024-2028 έρχεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.

Για την ακρίβεια είναι 9+1 καθώς η πρώτη έχει ήδη αναρτηθεί στις 24 Δεκεμβρίου και ήταν μάλιστα και η πρώτη της νέας δημάρχου Δήμητρας Τσεβά.

Συνεπώς από τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, οπότε και θα δημοσιοποιηθεί η πρώτη συνέντευξη της νέας χρονιάς, θα ακολουθήσουν ως τα τέλη Απριλίου δηλαδή λίγο πριν το Πάσχα άλλες οκτώ με προβεβλημένα αυτοδιοικητικά στελέχη του δήμου Ραφηνας Πικερμίου. Σημειώνεται ότι και οι οκτώ έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί για την παραχώρηση των συνεντεύξεων στην iselida.gr και ελπίζουμε πως δεν θα αθετήσουν τον λόγο τους.

Φεβρουάριος, Μάρτιος και Απρίλιος οι μήνες των συνεντεύξεων και των απόψεων από ηχηρά ονόματα πρώτης γραμμής,που θα διαμορφώσουν μία πρώτη εικόνα από την τοπική κοινωνία.

Η iselida.gr δίνει βήμα επικοινωνίας σε όλους, τηρώντας απολύτως πιστά τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.