iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Ραφήνα Την Κυριακή
Θύελλα vs
Α.Ε. Μεσολογγίου


Μετά την επιστροφή στις νίκες και το «διπλό» στην έδρα της Εράνης Φιλιατρών (0-1), η Θύελλα Ραφήνας γυρίζει στο γήπεδο «Π. Σκούφος», την Κυριακή 7 Απριλίου στις 4 το απόγευμα, για την αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο την Α.Ε. Μεσολογγίου.

Αναμέτρηση στην οποία οι «λιγνιτωρύχοι» θα χρειαστούν και πάλι τη στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Τα εισιτήρια έχουν οριστεί στη τιμή των 10 ευρώ και θα διατίθενται στο εκδοτήριο του γηπέδου «Παναγιώτης Σκούφος» επί της οδού Χρήστου Μάντικα, δίπλα από το περίπτερο την ημέρα του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, όπως συνηθίζεται πριν από κάθε αγώνα.

Η Θύελλα έχει εδραιωθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 54 βαθμούς και θέλει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται για ακόμα μία χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Το ματς με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει ο Μιχαήλ Μπαλογιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Διονύσιο Καμπιώτη (Αθηνών) και Νικόλαο Ανδρέου (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Παναγιώτης Κουτουλάς (Βοιωτίας).

Κωνσταντίνος Τούμπανος

ΠΗΓΗ thiellafc.gr