iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα Η υπόθεση
του δημοτικού συμβούλου
και το διαδικτυακό χάος


''Γιατί  δεν γράφετε τίποτα για τον δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μπατάλη και την πρωτοφανή σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσε δημοσίως στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου στην επικεφαλής της παράταξης ''Γη και Ελευθερία'' Εμμανουέλα Τερζοπούλου?" μας είπε με αυστηρό ύφος πολίτης καθώς περπατούσαμε στο δρόμο.
Φυσικά και δεν απαντάμε σε αγνώστους, γενικά δεν απαντάμε σε κανέναν απολύτως είναι πάγια δημοσιογραφική αρχή μας. Αλλά  με την ευκαιρία να τονίσουμε πως επειδή αυτό το θέμα το συζητά όλη η πόλη, η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr δεν ήταν παρούσα εκείνη την ώρα στο επίμαχο επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ελέχθη. Έτσι δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε καταγγελίες που δεν έχουμε καταγράψει στο επιτόπιο ρεπορτάζ. Διαβάζουμε κάποιες αναρτήσεις στο διαδικτυακό χάος, αλλά δεν μας έχει σταλεί επίσημο δελτίο Τύπου είτε από την παράταξη ''Γη και Ελευθερία'' είτε θεσμικά από την κ. Τερζοπούλου ως δημοτική σύμβουλο και μάλιστα επικεφαλής παράταξης, το οποίο θα είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε. Όπως βεβαίως αν υπάρξει απάντηση διά δελτίου Τύπου από τον κ. Μπατάλη ή την παραταξή του.
Συνεπώς δεν μπορούμε και δεν πρέπει να γράψουμε τίποτα για τον κύριο σύμβουλο, εφόσον δεν γνωρίζουμε το θέμα, ούτε θα κάνουμε τους ντετέκτιβ. Το μόνο που μπορούμε να επισημάνουμε είναι πως αν έχει συμβεί τέτοιο επεισόδιο, τότε το λόγο έχει η κ. Τερζοπούλου για τις επόμενες κινήσεις της, ο επικεφαλής της παράταξης που ανήκει ο κ. Μπατάλης, αλλά και η τοπική κοινωνία όταν έρθει η ώρα της κάλπης. Τα ΜΜΕ δεν είναι αστυνομική Αρχή. Ο Τύπος δεν είναι εισαγγελέας.