iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Μόνο το για
6 ώρες ήταν το
βρέφος στη Βάρκιζα


Προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της αναμένεται να ζητήσει σήμερα η 30χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη την Πέμπτη με την κατηγορία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που είχε ως αποτέλεσμα το μόλις δεκατριών μηνών βρέφος της να βρει τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά της, στη Βάρκιζα.

Η 30χρονη η οποία σύμφωνα με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παράλληλα αντιμετωπίζει προβλήματα που χρήζουν ψυχιατρικής έρευνας, φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ακόμη το μέγεθος της κακουργηματικής πράξης για την οποία κατηγορείται και για το λόγο αυτό αναμένεται να ζητηθεί από το σύνηγορό της η συνδρομή ειδικού γιατρού ψυχιάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Έθνος το βρέφος είχε μείνει μόνο του στο σπίτι για έξι ολόκληρες ώρες στο διαμέρισμα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο με τις ίδιες πληροφορίες να μιλούν για φωτιά που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε θερμαντικό σώμα.

Μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr ο δικηγόρος της 30χρονης εξήγησε ότι «είναι ένα έγκλημα που βρίσκεται οριακά μεταξύ δόλου και αμέλειας καθώς η βάση του ποινικού αδικήματος με το οποίο κατηγορείται είναι η έκθεση». Επίσης επισήμανε ότι: