iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Απάντηση του
ΟΛΡ για
το Μπλε Λιμανάκι


Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας από την πρώτη στιγμή συνέβαλε στις προσπάθειες της Πολιτείας και του Δήμου για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος, τονίζει σε Δελτίο Τύπου ο ΟΛΡ που υπογράφει η διευθύνουσα σύμβουλος Κατερίνα Αδαμοπούλου.

Προσπαθούμε καθημερινά να στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη είτε μέσω σίτισης είτε ενισχύοντας κοινωνικές εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ανύψωση του ηθικού των πολιτών της πόλης μας.

Ταυτόχρονα μεριμνήσαμε με ίδια μέσα και πόρους, για άμεσες αποκαταστάσεις των πληγεισών περιοχών αρμοδιότητας της Ο.Λ.Ρ. Α.Ε. πάντα με γνώμονα την κοινή λογική και την κείμενη νομοθεσία.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήσαμε πως μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής κριτικής και μη γνώσης του αντικειμένου, συγκεκριμένη τοπική ηλεκτρονική σελίδα, προσπαθεί να παρουσιάσει με λανθασμένο τελείως τρόπο γεγονότα και να μηδενίσει τις προσπάθειες μας. Αναφερόμαστε στα συνεχόμενα δημοσιεύματα περί κορμοδεμάτων - κορμοπλεγμάτων στο Μπλε Λιμανάκι. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την διοίκηση και τους δημοσιογράφους της εν λόγω τοπικής ιστοσελίδας, πως τα κλαδοπλέγματα που χρησιμοποιήθηκαν στη περιοχή αυτή είναι τα μόνα που επιτρέπονται, για ευνόητους λόγους ασφαλείας, με δεδομένο ότι η κλίση του εδάφους είναι μεγάλη και πιθανή πτώση κορμών στη θάλασσα θα μπορούσε να προκαλέσει ατύχημα σε πλέοντα σκάφη. Οποιαδήποτε αναφορά λοιπόν στο θέμα αυτό θα έπρεπε αν μη τι άλλο να γίνεται με σχετική ενημέρωση και γνώση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει την εδώ και πάνω από δύο χρόνια κοινωνική του προσφορά για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Ραφήνας, ήταν και είναι κοντά στους πληγέντες πολίτες και τις ανάγκες τους.